KewinPol Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam wszystkich, mam problem z internetem na laptopie. Problem polega na tym, że jeśli komputer stacjonarny jest wyłączony to na laptopie nie ma internetu. Nie wiem czemu się tak dzieje. Router to Pentagram Cerberus P 6351. Na laptopie i komputerze stacjonarnym mam Windowsa 7. Router jest podłączony do komputera stacjonarnego po przez kabel, a do routera po przez Wi-Fi. Kiedy komputer jest włączony to nie ma problemu z internetem na laptopie, dopiero po jego wyłączeniu problem się pojawia. Na wcześniejszym routerze tego problemu nie było. Jeśli chcecie się jeszcze czegoś dowiecie to mogę dopisać. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Może na początek log z net-log'a zapodaj do posta http://www.fixitpc.p...iguracji-sieci/ Co się dzieje z tymi pentagramami? Następny z problemami WiFi. Odnośnik do komentarza
KewinPol Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Napisz co dokładnie mam wkleić w post bo jest tego za dużo. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pobierz ten program, zamknij wszystkie inne i odpal ten. Zostaw go aż skończy, daj mu wygenerować log i uruchomić ponownie komputer. Potem wrzuć ten log na forum. Odnośnik do komentarza
KewinPol Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 @DawidS28 To wiem, że mam tak zrobić, ale nie będę wrzucał całego tekstu z tego log-u. Dlatego się pytam co mam wrzucić. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wklej na wklej.org i daj linka Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dlaczego nie? Dołącz jako załącznik albo wrzuć na pastebin. Odnośnik do komentarza
KewinPol Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Łapcie: http://wklej.org/id/656496/ Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Taa złapaliśmy i co wynika, net jest, gdzie jest problem? Ja wiem, a Ty? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Według loga Internet jest. Zrób go, gdy internetu nie ma == komputer stacjonarny jest wyłaczony. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi