tomulusss Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam,chodzi o Kompresor w Menadzer urządzeń widnieje wykrzyknik koło tego urządzenia.Typ urządzenia to inne urządzenia producent nieznany lokalizacja to Magistrala PCI 0, urządzenie 3, funkcja 5.Ja używam laptopa MSI vr705 system operacyjny to Windows 7 Ultimate.Mógłby ktoś mi wyjaśnić co to jest za urządzenie i za co one odpowiada,to będzie mi łatwiej szukać odpowiedniego sterownika. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pokaż taki obrazek odnośnie tego urządzenia, (wklejam przykładowy bo nie mam żadnego wykrzyknika): Przy czym i tak zapewne chodzi driver chipsetu: http://pl.msi.com/product/nb/VR705.html#/?div=Driver&os=All Odnośnik do komentarza
tomulusss Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 A ja się taki obrazek robi? Odnośnik do komentarza
tomulusss Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dobra temat już zamknięty już wiem o co chodziło,NIVIDA nForce System Management Controlel.Podpowiedziałeś z tym sterownikiem,włożyłem płytkę ze sterownikami i system znalazł odpowiedni sterownik.Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 otwierasz to co powinieneś pokazać -> menu start -> akcesoria -> narzędzie wycinanie -> nowy (tu wybierasz np prostokąt) -> zaznaczasz obszar -> w menu wybierasz "zapisz jako" (nazwij sobie go jakoś tak abyś zapamiętał nazwę i lokalizację) najlepiej w formacie .jpg -> i wklejasz do posta z lokalizacji gdzie plik zapisałeś. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi