Anonim8 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Oto jest pytanie. Kolejny temat relaksacyjny (żeby rozładować atmosferę) przed Sylwestrem. Wymagania Belfegora gra zainstalowana na dysku nie wymagająca połaczenia z netem piękna grafika np Star Wars, kiedyś taką widziałem możliwości Belfegora no z tym juz gorzej, (błagam Was nie załamujcie mnie) Laptop Asus K72Jr 17 cali ekran (Wiesława widzę doskonale) innych zresztą też. procek i3 grafika ATI 5470 4GB Ramu naszło mnie i chciałbym czasem zagrać Chciałem Wam jeszcze powiedzieć, że jestem mistrzem świata w Polsce w Madżongu Odnośnik do komentarza
Kondzios Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jakiś konkretny rodzaj gier? FPS, przygodowy, akcji? Ja mogę polecić: Jeżeli lubisz popykać przez neta a w singlu cenisz sobie krótką pełną wydarzeń akcję polecam Call of Duty Modern Warfare(obojętnie jaka część) Limbo- przesympatyczna platformówka Portal 1 i 2 Świetna gra logiczna ze świetnym humorem dobrą fabułą na Steamie odpowiednio za dychę i 40 zł A teraz: Wielu się może ze mnie śmiać ale: Max Payne 1 i Max Payne The Fall of Max Payne- Świetna gra w klimatach Noire. Co prawda gra już ma odpowiednio 10 i 8 lat ale warto przymknąć oko na niektóre tekstury jakości moich wymiotów dla TON klimatu i grywalności. Niesamowicie wciągnąłem się w tą opowieść. Na Steam za 20 złotych od części a na Allegro Antologia(1+2) za 30. Warto dodać że to jedna z pierwszych polskich polonizacji na dodatek ŚWIETNA. Na Twoim lapku każda powinna hulać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Na laptopie chcesz grać? Przepraszam mam dziś trollowy humor Ja nie gram wgl na kompie od ładnych paru lat (nie wliczając tego że co parę dni pogram w starocie typu Warcraft III lub UnrealTournament 99), więc ci nie pomogę. Ale na poważnie: jaki to ma być typ gry? A piękną grafikę to ma Planescape: Torment (płakać mi się chce jak widzę jakiegoś MInecrafta, Battlefielda 3 lub inne coć co udaje prawdziwą grę, przecież w nich nawet nie trzeba myśleć, wystarczy pamiętać....) Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jakiś konkretny rodzaj gier? FPS, przygodowy, akcji? Tu mnie masz. Jestem lamerem jeśli chodzi o gry. Nie wiem co to FPS? Chciałem tylko taka gre co ma fajowską grafikę, niebanalny scenariusz, i nie trzeba mięc łacza internetowego super hiper, żeby to sie bujało. Żadnych kont nie mam zamiaru zakładać. Żadnych postaci kupować tworzyć profili i co tam jeszce wspólczesna technika potrafi. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Angry birds. Może banalna, ale mnie wciągnęło. Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Hmm mi się bardzo spodobała gra The Longest Journey (bardzo dużo tekstu, piękne historie, przygodówka) i jest jej kontynuacja Dreamfall, w którą jeszcze nie grałem, ale spodziewam się równie dobrego poziomu Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A może samochody, ja dla odprężenia i odreagowania lubię sobie pośmigać w Need for speed underground 2, tak bez kariery tylko na luzie można pośmigać po mieście i pościgać się z innymi za kasę, na tuning auta. To dla mnie najlepsza wersja tej gry, gdzie nie ma policji i bez problemu można się ścigać. Odnośnik do komentarza
ayla Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Portal rzeczywiście fajny jest Jeśli chodzi o ładną grafikę to polecam gry Sokala (Syberia I i II, Paradise, Sinking Island). Nie ma tam zabijania. Całkiem fajne przygodówki z niebanalnymi zagadkami. Gra się naprawdę przyjemnie. A! No i SOF nieśmiertelny! Może piękny nie jest, ale grywalny ) Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dzięki wszystkim za propozycje. Przejrze tytuły i na pewno coś wybiore. Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Może trochę spóźniony jestem, ale i dołoże swoje 3 grosze...Grim Fandango Niesamowity i unikalny klimat, humor, grafika sprzed lat ale niepowtarzalna...gra wielokrotnie nagradzana, na wysokich lokatach w listach "hall of fame", "25/100 top of PC games of all time" i temu podobnych. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Popieram Griszę: Jak zaczynasz przygodę z giercowaniem to tylkoooo start od Planescape: Torment - http://pl.wikipedia.org/wiki/Planescape:_Torment Bardzo mądra gra, wzruszająca do łez opowieść o nieśmiertelności i miłości. Ogromna ilość dialogów wymagających zastanowinia, a nie beznamiętnego klikania next, next... Cudowny klimat i muzyka. Ja na swoje szczęszcie zaczynałem swoją przygodę od Tormenta i mam do niego szczególny sentyment. Gra inna niż wszystkie RPGi, nie bez powodu uznana za jedną z największych gier wszechczasów. Posłuchaj starego kota i idź za jego radą i wyborem gry dla Ciebie na dobry początek! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi