mateusz9493 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Otóż ostatnio robiłem formata bo miałem na kompie Win32/Sality. Teraz to gdy włączam gra pokazuje sie takie coś http://imageshack.us/photo/my-images/252/beztytuukdl.png/ Może jakieś stery trzeba zainstalować? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Taak... a ja mam szklaną kulę i wiem, jakie sterowniki i do czego. Podaj konfigurację sprzętową komputera, a skoro Sality był, to nie zdziwiłbym się, jeśli jest nadal mimo formatowania. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Może jakieś stery trzeba zainstalować? a może i trzeba, ale jakie ?????? Ja proponuję do grafiki, ktoś inny może doradzi do czegoś innego.a skoro Sality był, to nie zdziwiłbym się, jeśli jest nadal mimo formatowania. tym bardziej jeśli były i są inne partycje. Odnośnik do komentarza
mateusz9493 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czyli ram procek ??? Odnośnik do komentarza
mateusz9493 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Taak... a ja mam szklaną kulę i wiem, jakie sterowniki i do czego. Podaj konfigurację sprzętową komputera, a skoro Sality był, to nie zdziwiłbym się, jeśli jest nadal mimo formatowania. Czyli ram procesor ? Czy karty graficzne? Odnośnik do komentarza
ayla Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Weź chłopcze zerknij do Menagera Urządzeń, zobacz gdzie masz wykrzykniki lub znaki zapytania, poszukaj sterowników na stronach producentów urządzeń (albo podaj tutaj ich vendory - prawoklik na urządzenie w MU -> właściwości -> zakładka szczegóły, wybierasz identyfikatory sprzętu - podajesz to co w ciągu znaków jakie tam ujrzysz wygląda jak VEN_XXXX, gdzie XXXX to numer). Najpierw jednak sprawdź, czy Sality rzeczywiście zniknął na dobre. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Najpierw jednak sprawdź, czy Sality rzeczywiście zniknął na dobre. Od tego bym zaczął. Bo jeśi mateusz9493 zrobił tylko format partycji systemowej, to kiepsko widzę starania żeby uruchomić cokolwiek na systemie. Odnośnik do komentarza
ayla Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 No właśnie. Najlepiej najpierw zrób logi z Gmer i OTL (przepis: https://www.fixitpc.pl/forum-6/announcement-3-wazne-zakladanie-tematu-obowiazkowe-logi/) i załóż temat w dziale wirusów. Kiedy sprawa będzie jasna, można się zająć sterownikami i innymi takimi. Odnośnik do komentarza
mateusz9493 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Sality zniknął na dobre byłem z tym jeszcze u informatyka. Sterowniki: http://imageshack.us/photo/my-images/267/beztytuu1xc.png/ Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 I z problemem wracasz od informatyka? Zrób co radzą inni. Odnośnik do komentarza
mateusz9493 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 To może pokaże ci te logi to zajarzysz? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Boże, dzisiaj jest jakiś fatalny dzień, czy co. Masz dokładnie opisane, co powinieneś zrobić, a tutaj WSZYSTKO załatwiamy publicznie. Nie ma pomagania przez PW. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) To może pokaże ci te logi to zajarzysz? kurna co to dzisiaj najazd trolli, czego się obżarli w te święta? Ups, errata - przecież to wielbiciel metina, wszystko jasne. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez marekW Odnośnik do komentarza
ayla Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 To był prawdziwy informatyk, czy znajomy, co "zna się na kompach"? Po powrocie od prawdziwego takie rzeczy nie mają prawa się dziać. Zrób jak było mówione, jeśli rzeczywiście chcesz pomocy a nie zamknięcia tematu. Najpierw logi z OTL i Gmer i temat w dziale wirusów. BTW... wklejanie obrazków z MU niewiele daje. Jak już to zrób raporty HWiNFO czy PC Wizardem. Chłopcy pewnie poproszą Cię jeszcze o raport z GPU-Z i CPU-Z, bo takie sztuki mogą być również efektem przegrzewania się podzespołów. Nie miauczeć tu, że nie działa, nie wstawiać zbędnych pierdół, które nic nie wnoszą, tylko do roboty i na pewno Ci pomogą! ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi