sobieski Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Posiadam Hp dv7 z windows 7 64bit i od jakiegoś czasu obserwuje: -spowolnienie komputera -wzmożoną pracę dysku twardego bez mojej aktywności -ostatnio pokazało się w rogu ekranu małe okienko bez przycisków, możliwości rozciągania, pasku statusu itp -zamrozenie ekranu na kilka sekund w przegladarkach internetowych -problem z filmami youtube ( moze to problem z flash ) Licze że dobrze to opisałem i na podstawie załaczonych logów ktoś będzie mi wstanie coś podpowiedzieć Z góry dziękuje za pomoc. W załączeniu przesyłam logi z OTL oraz ponizej log z Security Check Results of screen317's Security Check version 0.99.30 Windows 7 x64 (UAC is disabled!) Internet Explorer 8 Out of date! `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: Windows Firewall Disabled! WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Java™ 6 Update 29 Java version out of date! Adobe Reader 9 Adobe Reader out of date! Mozilla Firefox 8.0.1 Firefox out of Date! Mozilla Thunderbird (8.0.) ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent ``````````End of Log```````````` Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W logach nie widać by tu była jakaś infekcja. Można więc stwierdzić, ze nie o to tu chodzi. Temat zostaje przeniesiony. Sprawdz zachowanie systemu na czystym rozruchu: KLIK Odnośnik do komentarza
forii Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 moze masz za malo ramu? slaby procek? jak sam widzisz nie masz zaaktualizowanych podstawowych programów za duzo syfu na kompie Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 @fori - z logów wynika, że ramu jest dość, z kolei strona HP podaje, że proc jest mocny. Znane są problemy lapków HP z przegrzewaniem, więc może i tu jest ten problem. Wszystko powyłączane, jesteś odkryty jak na patelni , IE nieaktualny. Sprawdź w menedżerze jaki proces tak mieli dyskiem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi