Punisher2010 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam, Zalewa mnie już krew. Sprawdzałem już 3 samsungi i 2 LG (komórki) i zawsze jest problem typu: urządzenie jest wykryte, ale nie można zainstalować do nich sterowników. A instalacja oprogramowania PC suite to nie to oco mi chodzi. Bo skoro w XP, wystarczyło podłączyć telefon i wybrać tryb pamięci masowej i żadnych kłopotów z sterownikami nie było, to w Windows 7 nie działa mi żaden telefon w tym trybie :/ Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Zapewniam cię z doświadczenia iż Windows 7 obsługuje telefony w trybie pamięci masowej co najwyżej trzeba zainstalować sterowniki do telefonu -->tak jest w przypadku mojego LG z Androidem są osobne stery i osobno pakiet PC Suite. Podaj z łaski swojej nazwy tych telefonów. Edytowane 22 Grudnia 2011 przez piotreek Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 @piotreek - to nie jest wina ani systemu jako takiego ani żadnej z wymienionych słuchawek, to są te prześwietne modyfikacje systemowe ala @Punisher. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja w kwesti formalnej, przypominam, ze sa Swieta i nawet zwierzeta gadaja ludzkim glosem. cokolwiek by to znaczylo. Wino jest dobre, doleje sobie jeszcze. Zyczenia obowiazuja do 26.12.2011 do godz 23.59.59 - Dobranoc. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 @Punisher - tylko dziś za friko doskonały soft optymalizujący system windows. No i sznurek: http://www.giveawayo...y+of+the+Day%29 Ty lubisz takie softy więc jak znalazł. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Do spamujących - węgiel wam w oko Do tych co próbują pomóc - sprawdzałem nawet na czystym systemie i jest to samo. Odpowiednie sterowniki wgrywałem z strony producenta. Nie są to smartfony Co do tego programu - dzięki, ale nie potrzebuję bo mam TuneUp Ultilities 2012. Może innym się przyda Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Puniś modele modele i zrzuty ekranu co się pokazuje. Naprawdę nie umiem wróżyć. Logi systemu takie sprawy...to podstawa. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Jeden z nich to LG KU990i Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja mam tylko jedno pytanie: Czy nie możesz zainstalować systemu ponownie i nie próbować go ukwiecać? Wydaje mi się, że większość Twoich problemów związana jest z eksperymentami. Narażasz się na wiele negatywnych postów na własne życzenie i zaczynasz się odwzajemniać. Ale zastanów się nad takim prostym faktem - co było przyczyną. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Mówiłem już iż sprawdzałem na czystym systemie i to samo było. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 A ja Ci nie wierzę. Nie wierzę w Twój tzw. czysty system po tych wszystkich postach. Telefony w trybie pamięci masowej są ropoznawane jako zwykłe pamięci USB pod warunkiem ustwienia trybu transmisji w telefonie. To jest standard, który musi spełnić każdy producent. I to by było na tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Sprawdzałem na czystym systemie w wirtualu. Wykrywa owszem (w tych telefonach jest opcja pamięć masowa lub PC Suite, niektóre z nich mają też opcję odtwarzacz multimedialny) i owszem wykrywa urządzenie, lecz Windows nie potrafi do nich znaleźć i zainstalować odpowiednich sterowników. Gdy instaluję je z strony producenta to i tak nie działa. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kurcze blade, jem mandarynki, rozkoszuje się wspaniałym świątecznym sernikiem, a mój bliźni Mściciel nie potrafi zaktualizować sterowników do telefonu marki LG KU990i http://www.lg.com/pl...tialTab=drivers i tylko mi nie mów, że sterowników do USB nie ma, bo popsujesz mi Wigilię. Sprawdzałem. Gdy instaluję je z strony producenta to i tak nie działa. To zaktualizuj firmware telefonu. Też jest. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 (edytowane) @Puniś Belfegor napisał dokładnie to co miałem na myśli., Bez sterownika nie podepniesz telefonu w trybie pamięci masowej USB..bo u mnie bez niego też nie wykrywa mojego LG :D a co lepiej też mam windowsa 7 64 bit HP. Jeśli mimo tego nie zadziała przykro mi wtedy ale śmiem podejrzewać iż ingerencje ze strony Sunrise Seven poszły tak daleko że zostaje format albo instalacja naprawcza (nakładkowa).* *Sam się przyznałeś do usunięcia DriverStore z Windowsa. Z lektury forum wynika iż jego przywrócenie z płyty nie zawsze pomaga. Edytowane 24 Grudnia 2011 przez piotreek Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kurcze blade, jem mandarynki, rozkoszuje się wspaniałym świątecznym sernikiem, a mój bliźni Mściciel nie potrafi zaktualizować sterowników do telefonu marki LG KU990i ladnie napisane , a u mnie,Kurcze blade, nie mialem mandarynek , a rozkosz czerpalem z makowca , Msciciel vel Wybraniec malo mnie obchodzi bo wiem , ze gdybym tylko mial jakis telefon, tablet lub inne badziewie z wielowyswietlaczem - migaczem - oczoplonsaczem, to MOJ windows napewno zainstalowalby wszystkie sterowniki, a gdyby jakims cudem chcial cokolwiek wiecej to znalazlbym to natychmiast i bez placzu na forum. Coz jakis jestem niedzisiejszy czy co? Jak Ci pomoc w te swieta Wybrancu, moze Cie adoptowac? jako rodzina zastepcza? podobno placa za to, a i uczynek chrzescjanski jak sie patrzy i dostep do mojego blaszaka rzecz nie oceniona. Dawaj dane wypisze kwestionariusze , zona swietnie gotuje, bedzie git i pasek mam z miekkiej skorki to tylek nie bedzie Cie dlugo bolal. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Temat do zamknięcia. Jestem po formacie i jest ok. Winny? Toż to ja i moja niewiedza, gdy zaczynałem przygody z Windows 7. Oczyściłem folder FileRepository i tu był pies pogrzebany. Uzupełniałem go z płytki, lecz to nie zawsze pomaga a numer folderu ma znaczenie jak się przekonałem na własnej skórze. Powinienem był sprawdzić jaki numer folderu odpowiada mojej wersji systemu Windows 7. Zamiast tego wrzuciłem folder numer 1 nie sprawdzając dla której jest edycji. Posiłkowałem się tym, że wszędzie jest to samo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi