gruby Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam mam problem mam 3 komputery 2 są już podłączone w sieci normalnie działają a trzeci właśnie który ma windows 7 nie chce , Połączyć to normalnie się łączy ale gdy wchodzi w przeglądarke piszę w połączeniach sieciowych "Ograniczony dostęp do sieci " Wpisywałem te ip z konfiguracji routera do kart sieciowej IPv4 ale niestety to samo . Router D link Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 a ten trzeci to po kablu czy wifi? Odnośnik do komentarza
gruby Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 na wifi planet + antenka asus Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 A pozostałe komputerki jaki mają system może XP i jakie jest zabezpieczenie WEP, czy WPA? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja ze szklanej kuli wróżyć nie umiem, tylko Marek ma takie zdolności, więc przydałoby się trochę danych: - Net-log z niedziałającego komputera + z jakiegoś działającego dla porównania, - screeny z konfiguracji routera (przede wszystkim DHCP, konfiguracja Wi-Fi, firewall, filtrowanie MAC-ów - wszystko, co znajdziesz), - OTL (otl.txt i extras.txt) z niedziałającego komputera z Win 7, - screeny z inSSIDera z Win 7 + inny komp dla porównania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi