rogacz1988 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam dzisiaj Norton internet Security 2010 wykasował mi 2 pliki w których znalazł Suspicious.Emit. Od tej pory system zwolnił. Przesyłam w załączeniu logi i screen z nortona. Log Extras mi się nie pojawił pomimo uruchomienia otl wg. opisu. Plik hosts - pewnie logi pokażą że jest większy - sam go przerabiam by reklamy blokować Proszę w miarę możliwości o sprawdzenie i pomoc. OTL.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 W logach nie widze niczego co by wskazywało aktywną infekcję. Wykonaj skan za pomocą Malwarebytes Anti-Malware i zaprezentuj raport. Odnośnik do komentarza
rogacz1988 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Log z MBAM: mbam-log-2010-06-19 (14-21-20).txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nic tu nie ma więc możliwe, że w porę zareagował Norton. Odnośnik do komentarza
rogacz1988 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jeden z tych plików jakie Norton wywalił to akurat ten plik z tematu: https://www.fixitpc.pl/topic/640-windows-defender-apps-control-i-windows-live-control/page__pid__4651__st__0entry4651 - Windows Defender Apps Control . Ale jak mówisz że nic nie ma w logach to najwyraźniej w porę zareagował Wielkie dzięki za sprawdzenie logów. PS: Te forum jest bardziej przytulne niż tamte na którym wcześniej Picasso działała PS2: Tak patrzę tamten temat i też mam zmienioną wartość w rejestrze mi pokazuje: C:\Program Files\My applications - a z tego miejsca Norton ten plik wykasował, i nie wiem teraz, zmieniać na tą podaną Landuss-a w tamtym temacie? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jeśli wartość jest zmieniona to wykonaj to co w tamtym temacie. Masz Windows 7 więc ścieżka jest taka sama. Odnośnik do komentarza
rogacz1988 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Już zmienione, dzięki PS: Szkoda że nie macie opcji reputacji włączonej na forum Plus by poleciał Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi