crooleeck Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam! Ciężko to wytłumaczyć, dlatego załączam obrazek: We właściwościach mojego komputera powyższe informacje nie wyświetlają się. Uprzedzam pytanie, jest mi to potrzebne ze względu na oprogramowanie, które korzysta z tej funkcjonalności. Proszę o sugestie. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Bazując na odwrotności danych z innego tematu (KLIK): 1. Upewnij się, że zadanie WinSAT jest obecne + włączone. 2. Opróżnij aktualną zawartość folderu C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore (by usunąć ewentualnie naruszone dane). 3. Uruchom regedit i sprawdź czy masz poniższe klucze: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\Performance Control Panel HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\Performance Control Panel Nasuwa się też pytanie: nie zachodziły tu aby jakieś zmiany sprzętowe tuż przed wystąpieniem problemu? . Odnośnik do komentarza
crooleeck Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nasuwa się też pytanie: nie zachodziły tu aby jakieś zmiany sprzętowe tuż przed wystąpieniem problemu? Nie. To składak, ale nie było żadnych modyfikacji. Komputer w miarę nowy. Dzięki za sugestie, sprawdzę i ewentualnie zedytuje post, chyba, że ktoś doda jeszcze jakieś pomysły. EDIT: Niestety komputer został oddany do serwisu i nie miałem szansy weryfikacji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi