wieslaw531 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tylko proste pytanie - o co chodzi. Wiem, że dział jest zarezerwowany. Chciałem skomentować pewien wpis w dziale Malware. Post do kasacji. A w jakiej konwencji należy traktować ten post: Prosimy ... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Błąd nie ma nic wspólnego z "zarezerwowaniem", bo nie ograniczam nikogo na bazie uprawnień. Z tego co widzę, grom tematu jest w śmietniku, a skoro Landuss skasował, najpewniej masz błąd próbując odpowiadać na post, który po prostu nie istnieje już w przestrzeni publicznej, jest w śmietniku. EDIT: Tak, to były dwa tematy. Jeden skasowany. A skoro skasowany = błąd, gdy się ma ciągle otwartą stronę z tematem przed jego skasowaniem, a temat dawno w śmieciach. Tematy i tak złączyłam, bo wystąpił problem z załącznikiem, niewidzialnym w drugim temacie. . Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dobra jak tak razi nie będę już podstawiał tematów obowiązkowych w dziale Doraźnym . Przepraszam w taki razie, padam na ziemię i biję się w piersi. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 piotreek, przedmiotem tutejszego tematu jest, że wieslaw531 próbując odpowiedzieć ujrzał błąd "Nie masz uprawnień do odpowiadania w tym temacie" (jak wyjaśniam = ze względu na to, że temat został po prostu skasowany i odpowiedź leciała już w nicość). Natomiast co do samego faktu "podstawiania tematów obowiązkowych" = nie wiem skąd Wy tacy zmieszani. Helga picasso już dawno w ogłoszeniu działu ulokowała fabułę "Pouczenia w kwestii braku załączenia stosownych logów". Nawiasem mówiąc, dalsze postępowanie nie jest aż takie oczywiste, gdy delikwent dostarcza jednak inne logi. W tym momencie podsunięcie zasad jest równoważne z tym, że log został zanalizowany i podsuwający zasady wie, że robienie kolejnych logów ma sens. Są przecież takie tematy, w których jednak to pomijam, by się ktoś nie kłopotał, skoro widać w logu A, że jest "pozamiatane" i trzeba wdrażać w trybie natychmiastowym coś całkiem innego niż zasady. . Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Hehe tak widziałem iż temat wyleciał (znaczy został połączony) Ale tam zaraz Helga bądź do bądź od dziś zaczynam używać PW w myśl złotej myśli Picasso Forma ratowania delikwenta, który nie raczył nic przeczytać: bezpośrednia Prywatna wiadomość, do tego delikwenta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi