Johanes19 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam, mam problem z f-secure, mam plik ktory zawiera potrzebne mi backdoory i ten wlasnie plik zostaje usowany. Jak moge "zaplombowac" przed AV?? Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 To raczej F-Secure ma problem z TOBĄ. Odnośnik do komentarza
Johanes19 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 W kazdym razie jest mozliwosc zablokowania skanowania tego jednego pliku? Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dodaj go do wykluczeń i nie bd skanowany , F-Secure nie będzie wtedy monitorował jego aktywności. Odnośnik do komentarza
Johanes19 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dobrze, a jakbys mogl mi podpowiedziec gdzie to sie ustawia w f-secure to bylbym wdzieczny Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie powiem Ci dokładnie, bo nie używam tego programu, ale musi być w ustawieniach w jakiejś zakładce , polukaj. Nie wiem jaką masz wersje programu, ale w 2011 powinno być tak: Ustawienia-> komputer--> skanowanie w poszukiwaniu wirusów ---> otwórz listę elementów wykluczonych ---> obiekty. W wersji 2012 jak używasz powinno być podobnie. Ja w kasperskym mam , ustawienia--> ustawienia zaawansowane---> zagrożenia i wykluczenia. Jak masz wersje PL to spokojnie dojdziesz co i jak , używałem wersje wcześniejszą, program jest łatwy w obsłudze, bardzo prosty, nawet po angielsku. Odnośnik do komentarza
Johanes19 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ok, dzieki wielkie. Juz mam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi