Anonim3 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bardzo możliwe. Odnośnik do komentarza
OneManArmy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dobrze, a więc jutro pójdę naprawić/wymienić chłodzenie w grafice i zapytać się o nowy zasilacz, dzisiaj komputer ani razu się nie wyłączył po moim grzebaniu w biosie. Co zrobić z tym 'misz-maszem' w ustawieniach? Zostawić to tak jak jest i się nie ruszać czy coś pozmieniać? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Co zrobić z tym 'misz-maszem' w ustawieniach? niewiele da się w tym biosie zmienić, zostaw jak jest. Odnośnik do komentarza
OneManArmy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ok. Zasilacz zaczął dzisiaj dziwnie hałasować, obawiam się, że jest z nim coraz gorzej, czym prędzej muszę go wymienić. Z kartą już załatwiłem. Wczoraj komputer nie wyłączył się ani razu, zostawiłem go również specjalnie na noc z włączoną grą i sprawował się świetnie, wymienię zasilacz i wszystko będzie grać, mam taką nadzieję. Odnośnik do komentarza
OneManArmy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jutro idę wymieniać zasilacz i naoliwić te ośki w chłodzeniu grafiki. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, a co do użytkownika marekW - od dzisiaj postrzegam CIę jako profesjonalistę, rozwiązałeś tą sprawę do końca Jeszcze raz wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Temat można zamknąć. [EDIT] Oj! nie zauważyłem że ostatniego posta... napisałem ja Proszę o wybaczenie(wali allachy)! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi