AUDIRS6 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam otóż mam kolejny problem iż podczas grania gra mi sie minimalizuje na pasek, nie wiem dlaczego mam problem z grami GTA san andreas multiplayer i Ojciec Chrzestny 2 (Godfather 2) gram ok. 7 min i gra sie minimalizuje potem też gdzieś po ok. 8 min gra sie minimalizuje nawet jak gra jest włączona nic nie robie mam włączone menu to sie minimalizuje. Szczerze czytałem na innych forach ze to może sie jakaś informacja pojawiac i dlatego sie minimalizuje ale ja zadnej inf. nie widze a pozatym chyba az tak czesto by sie ta inf. nie pokazywała nic nie grzebałem wiec nie wiem czemu tak sie stało. Czekam na odp. Wiem że to jest w logach ale napisze by nie szukac;Mam win 7 64bitowego x64 Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Temat przenoszę do Windows 7. podczas grania gra mi sie minimalizuje na pasek Nasuwa się, że dodatkowy proces przeszkadza i może to być antywirus (dla porównania przypadek jak z opisu na starej wersji AVG: KLIK). Czy na czas grania w AVG ustawiasz tzw. "Tryb gracza"? . Odnośnik do komentarza
AUDIRS6 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jesli chodzi o tryb gry to tak mam włączony.Mam AVG cały czas i wczoraj tak sie zaczeło. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może "Tryb gry" nie taki szczelny i jakieś zdarzenia są produkowane, które wadzą grze. Sprawdź co się stanie, jeżeli na czas gry całkowicie zdeaktywujesz osłonę rezydentną AVG, wszystkie komponenty składowe. Odnośnik do komentarza
AUDIRS6 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Niestety nadal to samo. Odnośnik do komentarza
AUDIRS6 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 To jest jakiś wirus ?? coś typu JEEFO ?? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 AUDIRS6 - zrób sobie formata (jak ja "lubię" to tak napisane ) Odnośnik do komentarza
AUDIRS6 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 marekW ^^ coś napisałem i wykorzystujesz to przeciwko mnie (zrób se format głowy ) Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 AUDIRS6 dlaczego Ty ciągle mieszasz wirusy do sprawy i jak bumerang wraca hasło "jeefo". Podtrzymuję: moim zdaniem podejrzany AVG. Tryb gry włączony, sprawdzone wyłączanie osłon, ale to i tak za mało by wykluczyć AVG, który i tak działa w tle. Tymczasowo go odinstaluj, sprawdź czy występuje minimalizacja. Jeśli efekt ustąpi = masz wytypowanego delikwenta. . Odnośnik do komentarza
AUDIRS6 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dlaczego ??? bo czytałem na jakimś forum że to może być wirus vundo czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Przypominam ponownie: masz 64-bitowy system. Infekcje, o których wyszukujesz sobie informacje, mają się nijak do platformy i co istotne do logów. Logi sprawdziłam. Znaków infekcji brak. Przy okazji: sam AVG też siedzi cicho. Za to podałam Ci link, który opisuje sytuację jakby żywcem wyciągniętą z Twojego systemu z przyczyny AVG. Tak więc są tu większe podstawy, by podejrzewać AVG. Nie wykluczony i inny proces, ale AVG nie jest tu zweryfikowany dostatecznie, by móc go całkowicie wykluczyć. Odnośnik do komentarza
dudus122 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam ja usunolem to avg i nadal mi sie minimalizuje cio mama zrobic ??? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi