patryq121 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam posiadam dysk przenoscny WD 2TB i rano oglodalem sobie filmy normalnie z dysku , a jak go podlaczylem do komputera pozniej to wyskoczylo mi z noda ze cos tam nie tak i bralem ciagle brak czynnosci patrze a na dysku pusto wszystkie foldery znikly a miejsce jakie zajmuja zostalo czyli nadal mam zajete 800 gb na dysku z danych ktorych nie ma , bardzo zalezy mi zeby to odzyskac i to jak najszybciej a co najciekawsze mialem tam foldery : Nowy folder i nowy folder 2 , po zniknieciu danych wcisam nowy folder i robi mi nowy folder 3 PS : Jezeli napisalem to w zlym dziale to przepraszam poprostu jestem zdenerwowany i na czasie mi zalezy Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) na dysku pusto wszystkie foldery znikly a miejsce jakie zajmuja zostalo czyli nadal mam zajete 800 gb na dysku z danych ktorych nie ma , bardzo zalezy mi zeby to odzyskac i to jak najszybciej a co najciekawsze mialem tam foldery : Nowy folder i nowy folder 2 , po zniknieciu danych wcisam nowy folder i robi mi nowy folder 3 Foldery zapewne są tylko zostały ukryte. Jest pewien typ infekcji, który ukrywa właściwe foldery a w zamian za to robi fałszywe skróty .LNK. Wykonaj poniższe działania: 1. Zaprezentuj logi z OTL oraz Gmer 2. Przy podpiętym urządzeniu przenośnym, uruchom USBFix z opcji Listing i pokaż wynikowy raport. Edytowane 7 Stycznia 2012 przez picasso 7.01.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi