rasa Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 witam poszukuje w/w biosu, będę wdzięczny za udostępnienie, lub za jakiś zamiennik Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 A w jakim celu, bo znaleźć bios do tego to jak szukanie igły, wiesz gdzie. Napisz maila do fujitsu-siemens, to jest rebrandowana płyta przez fs. Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 problem w tym że fujitsu-siemens już chyba nie istnieje, a na stronie fujitsu wszędzie nawet w formularzu kontaktowym wymagają numeru identyfikacyjnego, którego nie posiadam i żaden ich program go nie pokazuje, a w jakim celu...., może faktycznie lepiej, otóż mam ten bios P5SD1-FM2 bez "S" i niby wszystko działa, problem mam dopiero jak zrobie bootowalnego winxp z usb zaczyna kopiować pliki i wywala mi za każdym razem błąd 7B, wgrywałem do instalki stery sata, nie pomogło, wyczyściłem dyski włacznie z nadpisywaniem, dalej to samo i już nie wiem, więc doszedłem do wniosku że to wina biosu, oczywiście linuxa z usb bootuje, chyba że ktoś ma jakiś ciekawy pomysł chętnie poeksperymentuje na tym złomie Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 problem w tym że fujitsu-siemens już chyba nie istnieje, a na stronie fujitsu wszędzie nawet w formularzu kontaktowym wymagają numeru identyfikacyjnego, to istnieje czy nie istnieje? Są dostępne telefony, spróbował bym też zadzwonić.Poszukaj może na stronie SiS, według typu chipsetu. Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 fujitsu istnieje, siemens istnieje ale fujitsu-siemens nie, raczej nie bo ich strony juz nie działają pewnie że zadzwonie ale wiem, że nic w ten sposób nie wskuram Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No popatrz człowiek to ma klapki na oczach, oczywiście masz całkowitą rację, zadzwoń do fujitsu to na ich stronie jest odnośnik do linii komputerów które tą płytę wykorzystywały. (SCALEO P) Spróbuj z tym SiS'em, tam poszukaj. Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 jakby ktoś szukał to jest iso do P5SD1-FM2, jeszcze z nim nic nie robiłem więc nie wiem czy działa, na stronce http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html - nr seryjny: YSSP309364 dziękuje za zainteresowanie, można zamknąć temat pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi