motionMixxx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 od jakiegoś czasu nie mogę poprawnie uruchomić narzędzia do konfiguracji klawiatury wyświetla się taki komunikat jak w załączniku czy jest na to jakaś rada? IntelliType 8.2 64-bit for Windows 7 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Próbowałeś podać mu folder z instalką. Ewentualnie zainstalować najnowsze ze strony MS. Sam takowych używam i nie miałem takiego cuda Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Odinstaluj tą wersję co masz, popraw usuwanie w trybie awaryjnym narzędziem Driver Sweeper 3.2.0 - http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Driver-Sweeper.shtml wybierając "Microsoft - Keyboard". Następnie zainstaluj nowy sterownik. Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tym razem Driver Sweeper 3.2.0sobie poradził co nowa wersja to nowa po prostu zapomniałem zaktualizować dzięki panowie:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi