Frontino Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Już od dłuższego czasu mam problemy z Internetem, a grając online jest to dość upierdliwe: brak Internetu na minutę, losowo. Czasem zdarza się to raz dziennie, czasem i 5x, w nieregularnych godzinach. Panowie zajmujący się tym Internetem, powiedzieli, że u siebie nie widzą problemu, ALE od wczoraj jest już totalna masakra. Zrywane połączenia na jakieś 30 sekund co 5-10 minut. Załączam net-log. Wykonane tylko do 38 etapu, po 20 minutach i żadnego progresu zamknąłem program, nie wiem czy dobrze czy źle. net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dostarcz jeszcze logi z OTL: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Kto jest Twoim dostawcą Internetu? Z logu wynika, że na 99% to wina usługodawcy. Odnośnik do komentarza
Frontino Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Szczerze powiedziawszy, nie znam nawet nazwy dostawcy, nie ja się nim zajmowałem. W każdym razie mieszkam na końcu miasta w miejscu, w którym kilku poważniejszych dostawców nie chciało zakładać Internetu z powodu zbyt małej liczby chętnych osób OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi