browarek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam! Mam pytanko w sprawie wymienionej w temacie wtyczki. Czy ktoś mógłby mi rozszerzyć myśl,iż ten plugin należy do kategorii wątpliwych. Ja osobiście korzystam z niej od dawna (2-3lata) i nigdy nie miałem z nią problemów,a większości posiadaczom tej wtyczki zalecane jest jej odinstalowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tępię tę wtyczkę, ponieważ podczas domyślnej instalacji ma za cel zaśmiecić bezczelnie system (pytanie jest schowane, polecana "instalacja zalecana"), były paski narzędziowe ustawiane na podejrzane wyszukiwanie, ostatnio jest to wymuszona rekonfiguracja we wszystkich przeglądarkach na startsear.ch. Jest to zagranie po prostu z gatunku adware. A to wszystko po to, by odtworzyć idiotyczne video, które jest Flashem w powleczce. U siebie tego z pewnością nie zainstaluję. . Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tzn.Jeśli wybierając customize installation i odptaszkowuąc dwa śmiecie vShare.tv nie podlega pod kategorię wątpliwych? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mówię, że w mojej opinii podlega, ponieważ sam fakt, że instalator ma to wizualnie zakamuflowane i jest to "zalecane" podważa wiarygodność i cele producenta. Podobnie sądzę na temat każdego innego programu, który stosuje sztuczkę z odciąganiem uwagi przy instalacji, w celu przemycenia czegoś dodatkowego. Należy nazywać rzeczy po imieniu, taki program jest programem adware. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dziękuję za wyjaśnienie . Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi