zbinow Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy to jest niebezpieczne ?? CFScript.txt.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Możesz mi powiedzieć co to za rodzaj tematu i o co właściwie pytasz? Zignorowane zasady działu (KLIK), brak opisu problemu, brak obowiązkowych logów nieingerencyjnych OTL + GMER. ComboFix to nie jest narzędzie domowego użytku i nigdy się go nie uruchamia bez wstępnego sprawdzenia systemu (!): KLIK. Na dodatek, użyty jakiś nieprawidłowy skrypt: Użyto następujących komend :: c:\documents and settings\Zbyszek\Pulpit\CFScript.txt.txt Proszę o opis problemu, dostarczenie wymaganych działem logów oraz wyjaśnienie co to za koszmary ze skryptem. . Odnośnik do komentarza
zbinow Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 to jest wynik skanowania Combofixem - polecono mi ten program , mialaem podejrzenie ze cos sie zagniezdzilo w moim komputerze wiec przeskanowalem - przyznam ze nie jestem biegly winterpretacji takich wynikow a zgodnie z instrukcja wkleilem wynik na forum - to jest wlasnie wygenerowany log tylko zmienilem nazwe na CF script.text Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 (edytowane) Infekcja tu jest, tylko ja nadal proszę o zastosowanie się do zasad działu, czyli dostarczenie wymaganych działem logów OTL + GMER. Podałam link do zasad, gdzie jest przekierowanie do instrukcji tworzenia logów. polecono mi ten program To była zła porada osoby nie obeznanej z procedurami narzędzia. a zgodnie z instrukcja wkleilem wynik na forum Instrukcja na Bleeping mówi oczywiście o tym, bo już nie mają co innego powiedzieć w sytuacji, gdy ktoś to uruchomił na własną rękę mimo ostrzeżeń w oknie programu (!), jak przekierować na forum biegłe w takich sprawach. Tylko, że każde forum to rozwiązujące ma ścisłe zasady analizy problemu infekcji i muszą być one wdrożone, by zapewnić prawidłowy cykl analizy i leczenia. to jest wlasnie wygenerowany log tylko zmienilem nazwe na CF script.text To nie jest log powstały ze standardowego uruchomienia narzędzia przez dwuklik, to jest ComboFix uruchamiany przez nieprawidłowy skrypt CFScript.txt.txt. Zmiana nazwy pliku loga nie wpływa na pojawienie się w logu ustępu "Użyto następujących komend ...". . Edytowane 7 Stycznia 2012 przez picasso 7.01.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi