Oniryczny Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 zakupiłem mysz posiada ona programowalne przyciski jednak wymaga to sterownika jednak instalacje sterownika blokuje mi jakaś aplikacja JAK znaleźć tę aplikację? Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ask Guru Joe co mówią dzienniki zdarzeń systemowych i logi pakietu zabezpieczającego (antywirus, firewall). Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Podgląd zdarzeń - Dzienniki systemu Windows - Aplikacja nie mówi nic... nie ma żadnego wpisu o tym zdarzeniu na kompie rodziców (7x32) odpala się bez kłopotu mój to 7x64 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam, Podstawowa sprawa to strona producenta myszy!!! Nawet nie podałeś co to za mysz..przepraszam ale moje trzecie oko ma zapalenie spojówki i nie widzi wyraźnie co leży na twoim czarnym biurku!! @Z fusów widzę iż pewnie mysz ma sterowniki 32-bitowe a zapewne przydały by się 64-bitowe. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam, Podstawowa sprawa to strona producenta myszy!!! Nawet nie podałeś co to za mysz..przepraszam ale moje trzecie oko ma zapalenie spojówki i nie widzi wyraźnie co leży na twoim czarnym biurku!! @Z fusów widzę iż pewnie mysz ma sterowniki 32-bitowe a zapewne przydały by się 64-bitowe. Ty siebie czasem czytasz? model mychy jest w tytule a poza tym na CD są sterowniki zarówno 32 jak i 64 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ty siebie czasem czytasz? model mychy jest w tytule a poza tym na CD są sterowniki zarówno 32 jak i 64 Uuups przepraszać nie doczytałem tematu :o . Możesz rozwinąć temat coś mi blokuje instalację?? Znaczy błąd jakiś czy po prostu się wyłącza etc?? Osobiście mam zestaw MS 5000 cos tam z myszą i klawa na WI-FI i do ustawiania jej przycisków mam osobny program (Intelli Mouse) ze strony MS. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 po prostu żaden setup się nie włącza nawet jak ręcznie kliknę setup z katalogu x64 to nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 po prostu żaden setup się nie włącza nawet jak ręcznie kliknę setup z katalogu x64 to nic się nie dzieje Tu masz http://www.a4tech.co...?cmodnum=X6-90D I taką małą smieszną instrukcję ze strony Zobacz czy ruszy. Instruction on How to download and install the driver properly : 1 ) Press Download button to download the desired driver . 2 ) Save it somewhere where you will remember after download . We recommend that you save it on your desktop , so it will be easy to find . 3 ) After successfully downloading the driver , do not open the driver file until you make sure the following has completed : ***REMOVE / UNINSTALL any original mouse driver from the PC . ( If you forgot to do this part , your driver may not be able to install correctly and successfully later ) 4 ) After the original mouse driver has been removed , open the downloaded file . 5 ) Follow the on-screen instructions . 6 ) When it's successfully installed , please restart your computer . 7 ) After you have restarted the computer , you will see on the bottom right corner of the taskbar a mouse icon . This means you have installed the driver successfully . A i klikaj setup z głównego katalogu Vista x64 drivers!! nie z X64 Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ale to do Visty64 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ale to do Visty64 Nie szkodzi producent twierdzi iż będzie działać pod Windows 7 System Requirements : Win2000/XP/2003/Vista/Windows 7 Zaufajmy mu Na 64-bitowym nie możesz instalować X86 driver Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 drivery od visty jak sama vista - powodują BSOD najlepsze jest to ze Dziennik zdarzeń nic nie zanotował o tym zdarzeniu... Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 No to podaj co jest na BSOD-dzie. Gdzieś tu w przyklejonych tematach jest jak analizować BSOD-a jak znajdę wkleję linka. Mam https://www.fixitpc.pl/forum-7/announcement-4-zakladanie-tematu-pomocne-raporty-i-informacje/ Samoczynne restarty windows. Jak byś mógł załączyć pliki *. DMP które są w systemie.(Oczywiście skopiuj je i skompresuja potem wrzuć na jakiś speedyshare czy cuś. )) Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Lepiej na http://www.sendspace.pl/ bo speedyshare zrobiło się strasznie upierdliwe. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 myszka była w porcie USB 3.0 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 myszka była w porcie USB 3.0 Wiadomo..........Oniryczny w akcji Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 phi Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 to jakiś nowy wynalazek, niekompatybilne wstecz złącze USB to raz, a dwa @Oniryczny zapewne piszesz o płycie z podpisu, wskaż gdzie są owe porty USB 3.0 Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie "Punisheruj" czlowieku bo rozum potracimy .. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 na mojej mam kontroler U3S6 a chodziło mi o P8P67Pro rev. 3.0 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czyli działa na sterowniku do Visty Ale to dziwne bo USB 3.0 technicznie różni się (chyba) tylko tym że ma doprowadzone światłowody. Ja bym upatrywał problemu z kompatybilnością sterownika od USB 3.0 a sterownikiem myszy. Windows nie ma natywnego w sobie do USB 3.0 a myszka ma sterownik z 2009 roku Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 eee.... NIE! stery nie działają bo się nie instalują tak samo jak z płyty - instalator się nie uruchamia Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pisałeś coś o blue screenie kiedy on występuje? Przy instalacji sterowników?? Ja się już pogubiłem. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Wypaku te sterowniki i spróbuj zainstalować analogicznie jak w poniższym temacie, gdzieś od połowy postu #36 37998[/snapback] klik. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 wymieniłem myszkę na nową Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi