AdasieK Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 no i przeskanowało mi pamięć żadnych błędów (pass 1 skanowało do 100% przez 2 godziny) dzięki za wpis do rejestru, niebieski ekran z wiadomością not found zniknął a coś do tego błędu i pisku głośnego, który się pojawiał ? bo dziś odpala się normalnie, więc poczekać i zobaczyć, co się dalej będzie działo, czy coś polecicie jeszcze ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Myślę, że to skutek wypięcia dysku i ponownego montażu. Obserwuj. Jeżeli znowu będziesz miał ten efekt wykonaj ponownie tą operację ze zwróceniem szczególnej uwagi na złącza i ich stan. BTW Jeżeli już rozbierałeś lapka to przypatrz się dokładnie na stan gniazda zasilającego i jego połączenie z płytą główną. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Myślę, że nie zaszkodziłoby generalne czyszczenie, w tym wymiana pasty na procku - o ile takowe operacje nigdy nie przeprowadzałeś. Profilaktycznie sprawdź temperatury w HWMonitor lub HWiNFO32 (zakładka Sensors) - możesz je pobrać w wersji portable. I tak jak wspomniano wyżej... obserwacje. Odnośnik do komentarza
AdasieK Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 no dobra, dzięki za pomoc, będę obserwował generalne czyszczenie może w niedalekiej przyszłości zrobię, bo, żeby dostać się do procka, niestety muszę cały spód zdejmować.. pod klapkami mam tylko pamięć, hdd i sieciówkę jeszcze raz dzięki, jeśli temat pozostanie otwarty, to będę w nim kontynuował sprawę, gdyby coś się działo pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi