picasso Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A mogłabyś mi podrzucić ten folder? Bo trochę to potrwa zanim to 7-zip wypakuje A około 700MB skopiować poza + spakować + uploadować gdzieś to niby nie potrwa? 7-zip szybciej otwiera WIM niż ja ruszę palcem. . Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Już zrobione myślałem, że mam wypakować całość zajmującą prawie jedną partycje Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Niezupełnie, nie ma. Jakość i długość kabelka, którym wyprowadzone jest podłączenie na przedni panel, może mieć wpływ. Na to może się nakładać kiepski zasilacz. A wiem ale tutaj nasza niezawodna Picasso wstrzeliła się w temat . Choć ktoś już się tu odgrażał Punisherowi że używając SunriseSeven zostanie naszym stałym klientem od u innych działa a u mnie niet Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Poprostu sCooBy^ już dawno miał wypuścić nową wersję (po wyjsciu sp1) i mial dac ikonki z info do czego jest dana opcja, a tak to nawet czysci cos czego niema np. C:NVIDIA, mimo że ja mam karte AMD, i chrome którego nigdy u mnie nie bylo Sunrise Seven widzi cos czego niema Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zamknijcie ten temat, bo wygląda na to iż Windows 7 ma problem z obsługą telefonów Samsung a nawet LG (przynajmniej model mojej mamy) jako pamięć masowa, jako odtwarzacz w większości daje radę Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Walnij formata. Zaraz po formacie podłącz. Założe się iż bez ingerencji Seven Sunrise czy jakie tam licho będzie działać od strzału. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi