njczyziu Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam, mam modemo-router Linksys Wireless-N Home ADSL2 WAG120N-EE., czy możliwe jest by działał on sprawnie nie będąc podłączonym do żadnego gniazda sieciowego za pomocą wejścia ethernet? Istnieje na to jakaś 'bezkablowa' metoda? Pomyślałem sobie, że zmienię miejsce dla mojego głównego komputera (z góry na dół domu) i chciałbym by modemo-router był w tym samym miejscu co jest obecnie. Kabel telefoniczny jak i ethernet są zbyt krótkie, zresztą jak by miały nawet odpowiednią długość to nie chciałoby mi się ciągnąć ich przez pół domu i chować pod podłogą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jeżeli masz w komputerze WiFi to jak najbardziej. Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tylko, że musisz znać konfigurację routera, w tym hasła. inaczej nie nawiążesz połączenia. Inaczej musisz zresetować go i z kabla ustawić konfigurcję. Potem możesz wszystko przez WiFi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi