student Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 BDUSBImmunizer opis end download (KLIK) oraz funkcja Vaccinate z USBfix (KLIK) 1. która z aplikacji daje lepsze zabezpieczenie pendrive (przykładowa odp. pierwszy/drugi) 2. Czy to jest to samo tylko że w dwóch różnych programach (przykładowa odp. nie/tak) nie jest to samo 3. moża łączyć ochronę wykonują opcję Immunization z Vaccinate (przykładowa odp. nie/tak) nie można łączyć 4.warto wykonać zabezpieczenie pendrive tym programem(którym i dlaczego) mam zabezpieczone 2 pendrive różnymi metodami( 1 Vaccinate i 1 Immunization) +mile widziane uzasadnienia (jeśli się da je napisać) edit: błędy poprawnie Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 w kwestii formalnej zabespieczenie używaj wbudowanych w przeglądarki słowników a unikniesz podobnych baboli..............................student.Merytorycznie - wystarczy USB Fix (moim zdaniem) na innego typu ( plikowe) robale to już AV. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 A może Panda USB Vaccine? Opcja Computer Vaccination + USB Vaccination i wszystko zabezpieczone.Panda ma najskuteczniejszą z metod. Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Panda USB Vaccine w Windowsie XP (NTFS) nie wyłącza autorunu. Ja wyłączyłem autouruchamianie za pomocą gotowego pliku i dodatkowo używam HIPS (Defense+) Comodo. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja wyłączyłem autouruchamianie za pomocą gotowego pliku To trzeba jeszcze powiedzieć, że to nie działa poprawnie bez aktualizacji Microsoft: KLIK. Jeśli łaty nie zostaną zainstalowane, autorun.inf jest nadal parsowany (dlatego w Pandzie jest inna edycja SYS:DoesNotExist = plik autorun.inf nie istnieje dla systemu). . Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To ja jeszcze dorzucę BitDefender USB Immunizer - http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Removal-Tools/BitDefender-USB-Immunizer.shtml Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi