Skocz do zawartości

Przejęte konto Tibia

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

ComboFix to nie jest narzędzie domowego użytku do "tworzenia raportu": KLIK. Zostaw już jego log, by było wiadome czego (nie)robił, ale dostosuj się do zasad działu: KLIK. Obowiązkowe logi to OTL + GMER. I tytuł tematu nieprawidłowy, zasady mówią jakie tytuły się nadaje, a nie jakieś bezpłciowe wariacje z logiem. Zmieniam tytuł.

ostatnio formatowałem komputer, zainstalowałem sterowniki i tyle. Mam winxp 2000 sp2. Dostałem hacka w tibii i straciłem wiele kasy

Tu może być scenariusz, że ktoś podebrał z Twojego systemu dane przed formatem (mógł być zainstalowany keylogger Tibia) i je po prostu na bieżąco użył. Aktualny system może być całkowicie czysty.

Inna sprawa, XP SP2 = tragiczny poziom zabezpieczeń i należy zabrać się za aktualizacje: INSTRUKCJE.

.

Jak zrobić te logi OTL + GMER ?

Dostałeś wszystkie dane, tylko najwyraźniej nie przeczytałeś podanego linka zasad działu .... Tam wszystko jest, przekierowania do instrukcji tworzenia logów.

ponieważ SP2 obsługuje tylko moją kartę dźwiękową w HD

Skąd to wiadomo i co za karta (model)? A XP SP2 nie może pozostać, jest to system dziurawy i nie wspierany (żadne krytyczne aktualizacje nie są już dostarczane).

.

Ja nadal czekam na logi. Dostałeś instrukcje.

mam kartę realtek HD Audio WDM, miałem kiedyś 3 i słabo to wyglądało

"Słabo to wyglądało" = nie cedź danych i tylko precyzyjnie opisz co to oznacza. I nadal powątpiewam w to, że SP3 ma niekorzystny wpływ, prędzej złe sterowniki zostały zainstalowane. Tak więc: jakie sterowniki były instalowane?

.

Edytowane przez picasso
20.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...