KamWeg Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam, ostatnio formatowałem komputer, zainstalowałem sterowniki i tyle. Mam winxp 2000 sp2. Dostałem hacka w tibii i straciłem wiele kasy, czy moglibyście mi pomoć, bo żaden mi nie pomógł anty wirus i zrobiłem przez combofix loga. Proszę o sprawdzenie czy nie mam czegos w rejestrze. ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 ComboFix to nie jest narzędzie domowego użytku do "tworzenia raportu": KLIK. Zostaw już jego log, by było wiadome czego (nie)robił, ale dostosuj się do zasad działu: KLIK. Obowiązkowe logi to OTL + GMER. I tytuł tematu nieprawidłowy, zasady mówią jakie tytuły się nadaje, a nie jakieś bezpłciowe wariacje z logiem. Zmieniam tytuł. ostatnio formatowałem komputer, zainstalowałem sterowniki i tyle. Mam winxp 2000 sp2. Dostałem hacka w tibii i straciłem wiele kasy Tu może być scenariusz, że ktoś podebrał z Twojego systemu dane przed formatem (mógł być zainstalowany keylogger Tibia) i je po prostu na bieżąco użył. Aktualny system może być całkowicie czysty. Inna sprawa, XP SP2 = tragiczny poziom zabezpieczeń i należy zabrać się za aktualizacje: INSTRUKCJE. . Odnośnik do komentarza
KamWeg Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 przepraszam to mój pierwszy temat, ale dalej nic nie moge zrobić, ponieważ SP2 obsługuje tylko moją kartę dźwiękową w HD. Jak zrobić te logi OTL + GMER ? Proszę o pomoc i dziękuję z góry. P.S. Sorka ale jestem zielony w tych sprawach. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Jak zrobić te logi OTL + GMER ? Dostałeś wszystkie dane, tylko najwyraźniej nie przeczytałeś podanego linka zasad działu .... Tam wszystko jest, przekierowania do instrukcji tworzenia logów. ponieważ SP2 obsługuje tylko moją kartę dźwiękową w HD Skąd to wiadomo i co za karta (model)? A XP SP2 nie może pozostać, jest to system dziurawy i nie wspierany (żadne krytyczne aktualizacje nie są już dostarczane). . Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Potrafisz przeczytać ze zrozumieniem co jest pod na niebiesko zaznaczonym linkiem pt. "LINK" czy potrafisz tylko w tibie grać i nic poza tym. ponieważ SP2 obsługuje tylko moją kartę dźwiękową w HD a co ma wspólnego karta dźwiękowa do założonego tematu? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 a co ma wspólnego karta dźwiękowa do założonego tematu? On pije do moim zaleceń aktualizacji XP SP2 > XP SP3. Tylko to i tak nie wyjaśnia o co tu chodzi, skąd ta koncepcja, że SP3 jest "szkodliwy" dla karty dźwiękowej (jaka / skąd to wiadome / jak to się objawia etc..). Odnośnik do komentarza
KamWeg Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 mam kartę realtek HD Audio WDM, miałem kiedyś 3 i słabo to wyglądało Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Ja nadal czekam na logi. Dostałeś instrukcje. mam kartę realtek HD Audio WDM, miałem kiedyś 3 i słabo to wyglądało "Słabo to wyglądało" = nie cedź danych i tylko precyzyjnie opisz co to oznacza. I nadal powątpiewam w to, że SP3 ma niekorzystny wpływ, prędzej złe sterowniki zostały zainstalowane. Tak więc: jakie sterowniki były instalowane? . Edytowane 19 Grudnia 2011 przez picasso 20.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi