buncyk85 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam Po włączeniu komputera i starcie systemu wyskakuje mi błąd smgr32.exe o treści "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono zlib4.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." Tutaj mam skana z OTL: http://wklej.org/id/628312/ Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
buncyk85 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ok, już sobie poradziłem Można usunąć. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Nie tak szybko kolego. 1. Trzeba sprawdzić czy wykonałeś poprawnie zadanie, a po usunięciu trojana są wymagane dodatkowe kroki. Prócz tytułowego trojana w Autostarcie: O4 - Startup: E:\Documents and Settings\Buncyk\Menu Start\Programy\Autostart\smgr32.exe () ... był także do kasacji ten plik, powstały w parze w powyższym: [2011-11-15 16:04:47 | 000,413,696 | ---- | M] () -- E:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Data.exe Oczekuję, że podasz nowe logi z OTL dla weryfikacji. Tym razem pełne, bo też i zrobiłeś OTL na pół gwizdka, nie podałeś drugiego loga OTL Extras (nie ustawiłeś opcji "Rejestr - skan dodatkowy" na "Użyj filtrowania"). Przy okazji, wcale się nie dostosowałeś do zasad działu, gdyż obowiązkowy jest tu także GMER, uruchomiony po przeprowadzeniu kroków z ogłoszenia (KLIK). 2. System masz w krytycznym stanie aktualizacji: Windows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.2180) To jedno wielkie sito musi być natychmiastowo załatane: INSTRUKCJE. . Edytowane 19 Grudnia 2011 przez picasso 20.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi