Muciak Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam, Jako że nie mam bladego pojęcia o tego typu rzeczach gdzieś w cudownym miejscu przeczytałem o użyciu tego programu i chyba sie posypało wszystko , więc na początku internet śmigał dobrze , po czym bez konkretnego ostrzeżenia po odpaleniu internet był na innych komputerach(router mamy w mieszkaniu , i moj komputer jedyny stacjonarny jest podlaczony kablem do tego routera reszta to laptopy) , a u mnie działał wyłącznie skype. Potem użyłem tego programu combofix i już nie działa wcale , w sensie ani przeglądarki,gg,skype nic. .Zamieszczam logi z combofixa , OTL , GMER oraz netloga. Potrzebuje komputera i internetu do pracy i prosze o pomoc! Pozdrawiam Muciak . ComboFix.txt Extras.Txt gmer.txt net-log.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Moim zdaniem to nie przez ComboFix masz problem tylko tutaj po prostu jest infekcja, którą częściowo naruszył ComboFix, ale nie usunął całkowicie. Trzeba zrobić poprawkę. 1. Wklej do notatnika ten tekst: NetSvc:: afbbkdctm Driver:: afbbkdctm Plik >>> zapisz pod nazwą CFScript.txt a nastepnie przeciągnij go i upuść na ikonę ComboFixa w taki sposób: 2. Wejdź w panel usuwania programów i odinstaluj sponsoringi - Conduit Engine / Softonic-Polska Toolbar 3. Pokazujesz nowe logi z ComboFix, OTL oraz z AD-Remover z opcji Scan. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez picasso 16.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi