Mirek71 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam. mam problem z internetem. jest bardzo niestabilny,a mianowicie strony długo się ładują, sprawdzałem pink jest niski ok.37-45ms. komputer jest stacjonarny na lini tp ,polączony do routera na ktorym dziala tez laptop i z nim niema żadnych problemów,wiec to chyba nie jest wina łącza. skanowałem go anti- malware ,nie mam żadnych wirusów. mam zainstalowany windows xp sp3. Załączam logi. Proszę o pomoc Pozdrawiam. ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ComboFix to nie jest narzędzie domowego użytku stosowane bezmyślnie przy wszystkich problemach jak leci: KLIK. Zasady działu: KLIK. A póki co, wątpię by problem leżał w infekcji: mam problem z internetem. jest bardzo niestabilny,a mianowicie strony długo się ładują, sprawdzałem pink jest niski ok.37-45ms. Do sprawdzenia oczywistości, pierwsi podejrzani: ESET oraz COMODO Internet Security. Obie te aplikacje mają predyspozycje do ingerencji w funkcjonowanie sieci. . Odnośnik do komentarza
Mirek71 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Odinstalowałem ESETa i jest ok. nie mam już problemow z internetem. Wielkie dzięki!!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi