wieslaw531 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Na tej płycie nie masz raczej tematu AHCI. Gdybyś miał problem w mhdd to kombinuj z BIOS -> Integrated Perypherals -> On-Chip SATA Mode. Bez problemu dostępny jest Manual (str 42). Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A ja tak zapytam. @3oo proponował to na 2 stronie aby podmieć kartę na taką na USB (koszt od 1zł(allegro) do 10zł(w sklepie)) ?? Bo być może jakiś przetwornik A/C na dostał. Ewentualnie jeszcze zasilacz mogą iść jakieś tętnienia..a tego bez oscyloskopu nie sprawdzisz. Tym frapsem to nagrywasz przez połączenie wyjścia audio i wejścia audio? fizycznie kabelkiem? czy poprostu mikrofon i komentujesz Odnośnik do komentarza
Asparte Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) A ja tak zapytam. @3oo proponował to na 2 stronie aby podmieć kartę na taką na USB (koszt od 1zł(allegro) do 10zł(w sklepie)) ?? Bo być może jakiś przetwornik A/C na dostał. Ewentualnie jeszcze zasilacz mogą iść jakieś tętnienia..a tego bez oscyloskopu nie sprawdzisz. Tym frapsem to nagrywasz przez połączenie wyjścia audio i wejścia audio? fizycznie kabelkiem? czy poprostu mikrofon i komentujesz Gdy nagrywam frapsem to mam normalnie mikrofon podłączony jak zawsze i takich dziwactw nie ma. Natomiast gdy nagrywam za pomocą Adobe Audition, czy Audacity słychać trzaski. Co do karty na USB, to jeśli z logów z mhdd nic nie wywnioskujcie to kupię jakaś dźwiękówkę, np. jakiegoś Sound Blastera. EDIT: Wydaje Mi się, że zainstalowanie SP1 załatwiło sprawę. Jakby co, odezwę się. Edytowane 16 Marca 2012 przez picasso 16.03.2012 - Upłynęły prawie dwa miesiące, brak dodatkowych komentarzy, temat zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi