student Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 otworze go przez Mój komputer ale wyskakuje błąd: katalog się wyświetla ale potem zamyka, zostaje sama tapeta i po chwili wraca pasek u dołu ekranu i ikony pulpitu. może to wina Sandboxie? (informacja systemowa) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Obrazki - Wrong IP. Cytat może to wina Sandboxie? Tego nie wiem. A sprawdziłeś chociaż zawartość Application Error log.txt. Tam masz czarno na białym. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie mogę otworzyć obrazków. A powód dla przeładowań powłoki explorer.exe podczas otwierania dysku masz na tacy: Typ zdarzenia: BłądŹródło zdarzenia: Application ErrorKategoria zdarzenia: BrakIdentyfikator zdarzenia: 1000Data: 2011-11-08Godzina: 19:00:26Użytkownik: BrakKomputer: PRIVATE-67F8291Opis:Aplikacja powodująca błąd explorer.exe, wersja 6.0.2900.5512, moduł powodujący błąd ffdshow.ax, wersja 1.1.3985.0, adres błędu 0x00087fd7. Kodeki. Błąd tworzy ffdshow. Czyli: deinstalacja / zamiana inną wersją. W Twoim konkurencyjnym temacie w Malware widzę, że masz zainstalowany K-Lite Codec Pack 7.8.0 (Full). Spróbuj to odinstalować i wstawić najnowszy 7.9.0 w wersji Basic a nie Full. Wersja ta aktualizuje m.in. ffdshow: KLIK. EDIT: ano właśnie wieslaw531. Pisałam nie widząc odpowiedzi, za krótki czas, by mi powiadomienie wysłało. . Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 W dniu 8.11.2011 o 19:05, wieslaw531 napisał(a): Obrazki - Wrong IP. jakie obrazki?? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Edytowałem posta aby usunąć niepotrzebne treści. Wystarczyło napisać: Mój post po edycji, usunąłem linki ponieważ ...... i byłoby OK. Edytowane 12 Listopada 2011 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 student Przecież były obrazki w Twoim pierwszym poście i je usunąłeś. Owych obrazków nie dało się otworzyć = błąd "wrong IP". Zostawmy to już w spokoju, bo obrazki i tak nie były tu potrzebne: Czy są jakieś pozytywne skutki operacji z kodekami? . Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 W dniu 9.11.2011 o 00:56, picasso napisał(a): Czy są jakieś pozytywne skutki operacji z kodekami? po usunięciu tak ale nie wiem co będzie po instalacji wersji Basic? (przekroczyłem limit transferu danych 7GB !!!) W dniu 8.11.2011 o 20:41, wieslaw531 napisał(a): Koleś nie pogrywaj tu w kulki. Edytujesz pierwszy post i udajesz idiotę, jesteś nim czy chcesz z kogoś zrobić. Przeczytaj cwaniaczku post @picasso. U mnie masz czarną listę. EOT trudno ;( Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 W dniu 9.11.2011 o 09:41, student napisał(a): po usunięciu tak ale nie wiem co będzie po instalacji wersji Basic? (przekroczyłem limit transferu danych 7GB !!!) Zainwestuj w pendrive i pobierz u znajomych, w kafejce lub... Co do kodeków zawsze możesz spróbować Mplayer (ewentualnie "nakładki" na niego np. SMPlayer) lub VLC. Mają swoje natywne kodeki, więc w zasadzie niczego nie musisz instalować (chociaż nie wiem jak to wygląda z kontenerem Matroska pod Windows). Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) W dniu 10.11.2011 o 11:33, 3oo napisał(a): Zainwestuj w pendrive i pobierz u znajomych, w kafejce lub... Co do kodeków zawsze możesz spróbować Mplayer (ewentualnie "nakładki" na niego np. SMPlayer) lub VLC. Mają swoje natywne kodeki, więc w zasadzie niczego nie musisz instalować (chociaż nie wiem jak to wygląda z kontenerem Matroska pod Windows). nie (mam 2 pendrive [używam VLC] w kafejkach na komputerach mogą być wirusy etc. , może dzisiaj pobiorę albo już nigdy) W dniu 10.11.2011 o 11:33, 3oo napisał(a): Zainwestuj w pendrive. nie wspominaj mam taką głupią klasę, że nie umieją sobie od września załatwić pendrive o rozm. 1 GiB(po staremu 1GB). Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zasadniczy rozwiązany. Zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi