student Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 otworze go przez Mój komputer ale wyskakuje błąd: katalog się wyświetla ale potem zamyka, zostaje sama tapeta i po chwili wraca pasek u dołu ekranu i ikony pulpitu. może to wina Sandboxie? (informacja systemowa) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Obrazki - Wrong IP. może to wina Sandboxie? Tego nie wiem. A sprawdziłeś chociaż zawartość Application Error log.txt. Tam masz czarno na białym. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie mogę otworzyć obrazków. A powód dla przeładowań powłoki explorer.exe podczas otwierania dysku masz na tacy: Typ zdarzenia: BłądŹródło zdarzenia: Application ErrorKategoria zdarzenia: BrakIdentyfikator zdarzenia: 1000Data: 2011-11-08Godzina: 19:00:26Użytkownik: BrakKomputer: PRIVATE-67F8291Opis:Aplikacja powodująca błąd explorer.exe, wersja 6.0.2900.5512, moduł powodujący błąd ffdshow.ax, wersja 1.1.3985.0, adres błędu 0x00087fd7. Kodeki. Błąd tworzy ffdshow. Czyli: deinstalacja / zamiana inną wersją. W Twoim konkurencyjnym temacie w Malware widzę, że masz zainstalowany K-Lite Codec Pack 7.8.0 (Full). Spróbuj to odinstalować i wstawić najnowszy 7.9.0 w wersji Basic a nie Full. Wersja ta aktualizuje m.in. ffdshow: KLIK. EDIT: ano właśnie wieslaw531. Pisałam nie widząc odpowiedzi, za krótki czas, by mi powiadomienie wysłało. . Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Obrazki - Wrong IP. jakie obrazki?? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Edytowałem posta aby usunąć niepotrzebne treści. Wystarczyło napisać: Mój post po edycji, usunąłem linki ponieważ ...... i byłoby OK. Edytowane 12 Listopada 2011 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 student Przecież były obrazki w Twoim pierwszym poście i je usunąłeś. Owych obrazków nie dało się otworzyć = błąd "wrong IP". Zostawmy to już w spokoju, bo obrazki i tak nie były tu potrzebne: Czy są jakieś pozytywne skutki operacji z kodekami? . Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Czy są jakieś pozytywne skutki operacji z kodekami? po usunięciu tak ale nie wiem co będzie po instalacji wersji Basic? (przekroczyłem limit transferu danych 7GB !!!) Koleś nie pogrywaj tu w kulki. Edytujesz pierwszy post i udajesz idiotę, jesteś nim czy chcesz z kogoś zrobić. Przeczytaj cwaniaczku post @picasso. U mnie masz czarną listę. EOT trudno ;( Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 po usunięciu tak ale nie wiem co będzie po instalacji wersji Basic? (przekroczyłem limit transferu danych 7GB !!!) Zainwestuj w pendrive i pobierz u znajomych, w kafejce lub... Co do kodeków zawsze możesz spróbować Mplayer (ewentualnie "nakładki" na niego np. SMPlayer) lub VLC. Mają swoje natywne kodeki, więc w zasadzie niczego nie musisz instalować (chociaż nie wiem jak to wygląda z kontenerem Matroska pod Windows). Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) Zainwestuj w pendrive i pobierz u znajomych, w kafejce lub... Co do kodeków zawsze możesz spróbować Mplayer (ewentualnie "nakładki" na niego np. SMPlayer) lub VLC. Mają swoje natywne kodeki, więc w zasadzie niczego nie musisz instalować (chociaż nie wiem jak to wygląda z kontenerem Matroska pod Windows). nie (mam 2 pendrive [używam VLC] w kafejkach na komputerach mogą być wirusy etc. , może dzisiaj pobiorę albo już nigdy) Zainwestuj w pendrive. nie wspominaj mam taką głupią klasę, że nie umieją sobie od września załatwić pendrive o rozm. 1 GiB(po staremu 1GB). Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zasadniczy rozwiązany. Zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi