sam Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Może lepiej żeby nie robili aktualizacji skoro program po nich nie działa? Jak nie potrafią tego naprawić to może niech co tydzień wychodzą nowe wersje programu gotowego z nowymi aktualizacjami w paczce? Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 aktualizacje w końcu u mnie ruszyły ale nie wiem czy oni tam definicje dodają czy tylko testują same aktualizacje dla aktualizacji wykrywalność jest tragiczna do tego program dość często się wysypuje Odnośnik do komentarza
sam Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No cóż. Chyba nas to nie zaskoczyło specjalnie Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Szykuje się następne podejście FileMedic: Linki, link pobierania póki co nie działają. Edit, już działają, download: http://download.file...fmav_2012_beta/ Edit2: Szybki teścik: Wyniki skanu na żądanie (statyczny): FileMedic 73/1540 (4,7%) ArcaVir/mks_vir12 845/1540 (54,9%) MBAM 1484/1540 (96,4%) Hitman 1486/1540 (96,5%) EAM 1507/1540 (97,9%) Kaspersky 1520/1540 (98,7%) Malware zbierane z ok 2-3 ostatnich tygodni, same wykonywalne. Nie zamieszczam screenów, ani nie robiłem filmika, mało czasu niestety :/ Ach, mam tylko dla FileMedic: Czyli FileMedic to istna tragedia, póki co, różnie bywa, może coś usprawnią Edit3: MSE: 1382/1540 (90%) Odnośnik do komentarza
Perno Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Cześć, akurat grzebałem po różnych forach w poszukiwaniu jakiegoś antywirusa, który zastąpił by mi Nortona, kiedy trafiłem na wasz temat o Filemedicu. No ale w internecie trafiłem na filmik, prezentujący antywirus z odmiennej strony. To znaczy w teście pokazał się on niezwykle okazale i stąd pewne wątpliwości. Czy program aż tak bardzo rozwinął się od ostatniego posta tutaj? Bo jeżeli tak, to pozostaje tylko gratulować. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 akurat grzebałem po różnych forach w poszukiwaniu jakiegoś antywirusa, który zastąpił by mi Nortona, kiedy trafiłem na wasz temat o Filemedicu. No ale w internecie trafiłem na filmik, prezentujący antywirus z odmiennej strony. To znaczy w teście pokazał się on niezwykle okazale i stąd pewne wątpliwości. Zapewne jest to rewelka dla naiwniaków. Zostań przy Nortonie albo czyms podobnym bo zareklamować byle co każdy dzisiaj potrafi. Ale zrobić coś z sensem już niewielu. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Teraz zaczęli rozdawać ten antywirus w PCFormacie: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi