tommyktlab Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wczoraj tj. 08.11.2011 ukazał się FileMedic Antywirus 2012 czyli nowa odsłona programu antywirusowego, twórców AV MKS FileMedic Antywirus 2012 To tylko 2.5PLN miesięcznie za 1 stanowisko Oprogramowanie FileMedic dzięki zastosowanej autorskiej technologii, oferuje szereg korzyści, nawet użytkownikom starszych maszyn. Wykrywanie rodzin wirusów, pozwoliło znacząco przyspieszyć proces skanowania, oraz jego dokładność, jednocześnie zmniejszając potrzebne zasoby systemowe. Nasza technologia umożliwia zmniejszenie wielkości baz sygnatur wirusów, co oznacza oszczędność miejsca na dysku użytkownika, oraz transferu danych na łączach internetowych. Technologia działa bowiem również po stronie serwerów w naszym laboratorium, co ma wpływ na strukturę i jednocześnie wielkość paczek aktualizacji. Szybkość z jaką klasyfikuje zagrożenia, umożliwia nam przygotowanie aktualizacji baz sygnatur praktycznie co godzinę, co w efekcie daje ciągłą ochronę przed najnowszymi zagrożeniami. Połączenie klasycznych metod wykrywania wirusów i niestandardowej technologii daje bardzo wydajny i niezwykle dokładny program chroniący dane użytkownika. 150.00 PLN brutto Pakiet na rok dla 5 stanowisk Link: http://www.filemedic.pl/ Download: http://www.filemedic...pobierz_program Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A jednak się reaktywowali , tylko pod inną nazwą. Tommy instalowałeś te cudo?? Bazy ma zapewne dawnego MKSa w którym sygnaturki są nie aktualizowane od miesiąca Ostatnia aktualizacja: : 04.10.2011 Wydaje mi się,że szybciej zakończą biznes niż go rozpoczęli . Jak sygnaturami nie będzie dawał rady, ciekawe jak będzie reagował na zagrożenia przy odpalaniu malwar'u. Czy istnieje w ogóle ochrona proaktywna w tym programie czy to atrapa. Posiada coś innowacyjnego w porównaniu do starego mksa? Hipsa, chmurę,np.? Sporo jest zagadek. Szkoda,że tylko w ofercie mają samego AV, bez pakietu IS czy oprogramowanie na inne systemy np. mac, ubogo coś, nie wiem czy się przebiją nawet na tyle by zagrozić słabemu ArcaBitowi Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 program póki co nie działa już kilka osób próbowało i za każdym razem po aktualizacji program się wysypuje Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak posiada tyle bugów to wygląda raczej na wersje BETA , jakim prawem jest już wersja finalna Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 To zachowuje się gorzej niż wersje pre-alpha niektórych programów... Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 fatalny na razie nie warto go testować. Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Zainstalowałem na czystym natywnym XPSP3. Po instalacji odpaliłem aktualizację, pobrał ok. 75MB baz i nastąpiło zawieszenie systemu (czekałem z 15min). Po twardym resecie to samo - zawieszenie systemu, nawet okna programu nie zobaczyłem. Ikonka w trayu przypomina tą z MKS'a Program zniknął z ich stronki, jak i sama strona - "Strona w budowie". Zdaje się, że wypuścili program bez testów. Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Naprawili aktualizacje i program już działa. Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Realtime: Sandboxie | Norton Internet Security 2012 + SpyShelter Premium + Sandboxie Używasz Eru dwóch Sandboxie? Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tak mam Sbie a w nim uruchomione 2 Sbie a w nim NIS i SS A tak na serio to tak trudno przyczaić że jest " | " co oznacza, że to 2 komp... Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Elegancki antyvirek...i niech mi ktoś powie,że Polacy nie są zdolni Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Program się ukazał może na niecały dzień, potem znika; o czym to świadczy? Że strona w budowie? Strona była w budowie od połowy lipca 2011. Program nie działa poprawnie. Pewnie teraz poprawiają. Zamiast jakieś beta-testy zarzucić, safegroup by się pewnie podjął... Odnośnik do komentarza
RA1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Jest już test na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=2fV6pvBWHpQ Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgadza się, ten test był chyba jako pierwszy. @Zord podobno odpalił go już i ma działać, ciekawe jakim cudem, jak do tej pory nie było aktualizacji, przynajmniej na ich głównej. Ale, ale, aktualizacja ma wrzucać działające moduły do pierwszej Alfy? :DDD Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Myślałem, że już nie można zrobić większego badziewia od ArcaVira ale się pomyliłem. Polak potrafi Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 A jednak, program, AV, który blokuje całkowicie użytkowanie komputera. Dobrze, że na testowym sprawdzałem. No i bardzo łatwo za to się odinstalowuje z trybu awaryjnego. Nie sprawdzałem pozostałości wpisów, ale odinstalowanie FM przywróciło system do życia. Wycofanie strony z powrotem z napisem "Strona w budowie" po niespełna 24h od zaistnienia, nie za dobrze to świadczy o spadkobiercach MKS. Jest większa kombinacja niz nam to się wydaje. Miała być rewelacja, a dalej jest lipa. Taka jest prawda. Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 program się wysypywał bo mieli burdel na serwerze pobierał aktualizacje do nigdy nie wydanej wersji wersji MKS 2011 teraz pobiera już tylko bazy wirusów chyba że znowu coś zjeba.. Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dziwne jest to, ze jak się chce coś przeskanować to po jego "niby anulowaniu" program powiadamia, ze aby zamknąć okno główne trzeba najpierw zatrzymać skanowanie co już w sumie zrobiliśmy... Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To że program jakimś cudem działa u nich i u np. @zorda to nie znaczy że działa wszystkim tak dobrze. U mnie np. nie działa. Program został stworzony i nie przetestowany na występowanie błędów dotyczących konfiguracji na różnym sprzęcie. Tak jak pisałem, program został wypuszczony bez testowania. Nieprofesjonalne podejście od początku, co dalej? Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Koniec MKS-a. Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 No to @omkar, to tylko koniec MKS'a starego, w dodatku odsprzedają prawa własności do marki. Kupujący może wskrzesić MKS. Zaprzestali MKS, wymyślili FileMedic, strona www nie odpowiada na razie. Odnośnik do komentarza
Roland66 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Koniec MKS był już w 2005 roku. Aż dziw bierze, że przetrwali do dzisiaj. Jeszcze kolek na Arcavir - też dziwne, że ta firma jeszcze istnieje. Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Myślicie, ze twórcy FileMedic się poddali? Że strona ich nie działa? NIE. Wczoraj zainstalowałem ponownie na wirtualnym FM(tą wersję co dawali na próbę) i są aktualizacje baz Może się wzbiorę i zrobię filmik... jak tam z wykrywalnością chociaż staroci Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 u mnie się nie aktualizuje Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Może minął Trial? Albo Cię zbanowali, żartuję U mnie jest coś takiego: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi