karol40 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam, Na chwilę obecną,sytuacja wygląda tak ; - pendrivy działają jak się należy, - czytnik sdhc,(usb) również, - dysk (80GB,po usb),również,(póki co,zobaczymy po kolejnej próbie podpięcia), - nie mogę dojść do ładu z czytnikiem sd (wbudowanym,nie działa),ale mam nadzieję,że i z tym się uporam w wolnej chwili... - post nr 1,screen,pytajnik i wykrzyknik... Po odinstalowaniu tegoż ,restarcie komputera,pojawiło się znowu,z komunikatem w tray-u,ze znaleziono,zainstalowano,ale może działać nieprawidłowo:-( Niestety,nie wiem,z czym to połączyć,bo we właściwościach "empty"... Dziękuję wszystkim za uwagę i cierpliwość,a także za podpowiedzi ad pozostałych problemów. Życzę spokojnych,radosnych świąt K. @ Bonifacy, Lubię czasem posiedzieć...,ale czuję,że to aluzja do tempa odpowiedzi,bądż sposobu artykulacji w temacie... Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Tu masz na tacy Fujitsu-Siemens CardReader Driver - http://www.driversforfree.com/Drivers/50a4d877-1e13-4b9c-af91-3215d2008a87.aspx Instaluj, ale szachy odłuż na później . Edytowane 8 Marca 2012 przez picasso 8.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi