Misiumaster Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, znalazłem na internecie bardzo ciekawą grę która ma świetny silnik. Autorzy dają listę także czym tworzyli tą grę. Tutaj gra: http://v3.my-fantasy.net/start/index.php A tu lista: Soundmanager2 Mootools TinyMCE Flowplayer PHP Percona server Nginx php-fpm jsSHA2 Czy jest jakaś instrukcja jak je połączyć, ponieważ nie ukrywam że chciałbym właśnie taką grę zrobić Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Widzisz, nie ma do tego instrukcji.Tu trzeba dobrze znać JavaScript i PHP + CSS.to nie jest proste Na początek polecam kursy (ale to dużo czasu,do wakacji może zdążysz ) PHP , JavaScript i CSS3. @DawidS28 Wiem,bo robiłem już parę autorskich stylów do MyBB i IPB Odnośnik do komentarza
Misiumaster Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 O kurka wodna. Trzeba jakiegoś webmastera szukać bo tak mi się ten silnik podoba że szok Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Instrukcje są, przynajmniej do każdego z tych narzędzi z osobna, ale problem w tym, że taki manual nie przewidzi wszystkich możliwości, więc trzeba dużo samemu umieć. Zacznij od zgłębienia nginxa. peter2012 - akurat CSS jest w większości banalny. Odnośnik do komentarza
Misiumaster Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 css nie taki trudny. Ale dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi