nescafe Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Pod ikona kosz na pulpicie pojawił się napis QaaZ zamiast kosz. Wie ktoś co może być tego przyczyna ? Infekcje raczej wykluczam. do czyszczenia używam tylko ccleaner a rejestru nie tykam wcale. Wiec to trochę tajemnicza sprawa. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Wróżbitami nie jesteśmy,podaj logi z OTL. Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 prosze: OTL EXTRAS OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nic tu ja nie widzę, ale zastanawia mnie ten skrót na Pulpicie: C:\Users\magda\Desktop\12.lnk Znasz go? A co do Kosza: można to szybko zmienić. 1.Wejdź w Start > w pole Wyszukiwanie wpisz regedit.Z prawokliku na to > wybierz Uruchom jako administrator. 2.Teraz przejdź do klucza HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}. 3.Dwuklik na wartość "(Domyślna)" i w pole Wartość wpisz nazwę Kosza,domyślnie....Kosz 4.Restart i Kosz powinien odzyskać swoją dawną nazwę. Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ten skrot C:\Users\magda\Desktop\12.lnk to najprawdopodobniej pozostałość po grze deus ex którą już skończyłem i odinstalowałem . Nazwę kosz już przywróciłem ale nie oto chodzi ciekawość mnie zżera co mogło spowodować zmianę tej nazwy ale tego raczej już się nie dowiem bądź razie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 QaaZ = Nie kojarzy Ci się z czymś? Jakiś skrót? Moim zdaniem to albo jakiś felerny program albo....ktoś z użytkowników kompa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi