AndrzejGdz Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam ! Hmmm co mam zrobic aby działaly słuchawki z mik z przodu lub tylu PCeta ? Zainstalowalem wlasnie Win 7 pobralem sterowniki dzwieku. Jezeli mam podlaczone z tylu PC glosniki to dzwiek jest ale nie ma za to dzwieku na panelu przednim jezeli podlacze tam sluchawki i mik ? Wg Everestu Multimedia:Karta dźwiękowa ATI Radeon HDMI @ ATI RV770/790 - High Definition Audio Controller Karta dźwiękowa Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2] Pobieralem z linka Realtek ALC 888/1200.... ale czy dobrze pobralem to nie wiem bo z ang u mnie "krucho" Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A dlaczego nie pobierzesz driverów z strony producenta płyty głównej lub producenta lapka (jeśli to lapek) ? Odnośnik do komentarza
AndrzejGdz Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A dlaczego nie pobierzesz driverów z strony producenta płyty głównej lub producenta lapka (jeśli to lapek) ? Plyta glowna to Właściwości płyty głównej: Producent Foxconn Nazwa P35AX-S Wersja 1.0 Znalazlem tu http://www.nodevice.com/driver/download.html#body sterowniki ale nie widze sterownikow pod Win 7 Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W sumie ja też ostatnio aktualizowałem/pobierałem drivery z strony realtek'a (stąd: http://www.realtek.c...GetDown=false#1 ), zmieniałem też ostatnio obudowę na taką, która ma wejścia z przodu, żadnych nieprawidłowości nie stwierdzam, po prostu podłączam głośniki/słuchawki czy to z tyłu czy z przodu i działa, masz wszystko dobrze podłączone? Wcześniej działało? Wklej screena z menedżera realteka. Może trzeba skonfigurować ustawienia zaawansowane: Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Podstawowe pytanie zajrzeć w bebechy (jeśli to możliwe) i zobaczyć czy śledź z przodu jest podłączony. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi