MICRO Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 witam.. mam taki problem, jak wyzej z myszka;/ mianowicie scina ja (nagłe zmulenie myszki) gdy mam na pulpicie to te objawy sie nie ujawniaja, ale gdy odpale jakąś gre to wtedy jest atak tego... nie ciągle, ale co jakąs chwile... Mysz a4tech X-750 Snake Fire Sterowniki instalowałem, reinstalowalem zmieniłem port usb, podpielem do innego i wtedy wydawaloby sie ze jest dobrze, ale po jakims czasie bylo to samo. moze tu ktos bedzie wiedział co zrobic. Dodam jeszcze ze ten problem mam od pewnego czasu, z myszka bylo wszysko okej Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Z inną myszką jest to samo? Bez zainstalowanych driverów to samo? Oszczędzanie energii na portach USB wyłączone? Odnośnik do komentarza
MICRO Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) mozna prosic głebsze tlumaczenie.? Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi