wieslaw531 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzisiaj w Teleekspressie oraz Panoramie podawano na cały kraj info o biednym porzuconym przed zimą piesku rasy HUSKY (ostatnio bardzo modnym) genetycznie przystosowanym do niskich temperatur. Mam problem u siebie. Od maja mam pod bramą porzuconą SUCZKĘ (miniatura owczarka). Zrobiłem jej nawet domek ale za ch****ę nie chce korzystać w przeciwieństwie do innych kundli. Więc skasowałem. Nie mogę przygarnąć następnego pieska (obecny uszkodzony kundelek kosztował mnie ponad 1 k PLN - operacje i inne takie). Ciąża u tej suczki zaczęła się pod koniec września i sypnie mi się na przełomie 11/12 (pewnie w śniegu). Żona ją regularnie dokarmia (szczególnie teraz) co powoduje nieprzychylne oceny sąsiadów. Ale nie można jej teraz zostawić na tzw pastwę losu. Sumienie nam nie pozwala a jak pisałem nie mogę jej przygarnąć - żrą się z moim kundelkiem prawdopodobnie z zazdrości i nie bez znaczenia jest przyszłe potomstwo. Przepraszam za elaborat ale nie mogę pokonać tematu. Wielokrotne monitowanie do władz lokalnych - bez rezultatu. Dzisiaj wysłałem info ze strony Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami (zainteresowało się Husky`m) opisujące problem suczki i chciałbym mieć jakiś ślad. Wolałem to zrobić na ich stronie. Pytanie: Jak w temacie. Gdzie znaleźć taki ślad na moim systemie. Bo pewnie kiedyś będę chciał zrobić dym. Przeszukiwałem dyski pod kątem - szukaj tekstu (znana fraza w TC) i bez rezultatu. Kiedyś takie info wyszukiwał TC. Katalog Temporary Internet Files mam przeniesiony na inny dysk. W zasadzie temat powinienem umieścić w innym dziale ale nie chciałem zaśmiecać działu merytorycznego. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jeżeli robiłeś to z poziomu przeglądarki to może powinieneś przejrzeć historię, jeżeli oczywiście nie usuwasz jej na bieżąco. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Niestety z powodu resetu ustawień IE9 (problem z forum w dziale serwis) zaptaszkowana była opcja czyszczenia cache po wyłączeniu. Tak czy inaczej proszę o info gdzie takie dane są zapisywane na W7 Pro x64 (przenieniesiony TIF) - znaczy na zaś. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie jestem pewien, ale ja nie miałem na myśli pamięci tymczasowej przeglądarki, a historię odwiedzanych stron, no chyba że to jest jednoznaczne w przypadku IE. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Jest reakcja TOZ oraz władz lokalnych. Jutro o 6:00 odbiór do schroniska. Ulżyło nam. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi