Skocz do zawartości

Problem z wolnym komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój komputer włączał się zazwyczaj jeszcze jakieś 10 minut od pojawienia się pulpitu (tzn. produkował się bardzo i lepiej było poczekac z uruchomianiem czegokolwiek żeby tego procesu nie przedłużyć). Kolejną rzeczą która mnie w nim denerwóje jest to że zazwyczaj wyłączajac komputer(start, wyłącz...) wentulator dalej pracował(obrazu niema) i muszę go odłaczać od sieci żeby całkowicie się wyciszył. Wbrew zaleceniom o których tu przeczytałem użyłem programu combofix. Wydaje mi się że włacza się teraz szybciej ale nadal sie troche długo włacza i nadal niechce się normalnie wyłączać. Proszę o ocenę poniższego raportu oraz o wszelką pomoc związaną z opisanym problemem.

Oto log programu combofix

http://wklej.org/id/619922/

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

Nie wygląda na to by to był problem infekcyjny. Są zbędne toolbary do usunięcia ale tym zajmiemy się później. W kwestii spowolnienia najprościej winić Symantec. Proponuję odinstalować go w całości za pomocą Norton Removal Tool. Po tym sprawdź efekty.

Edytowane przez picasso
10.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...