Krzysieq Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam Mój komputer włączał się zazwyczaj jeszcze jakieś 10 minut od pojawienia się pulpitu (tzn. produkował się bardzo i lepiej było poczekac z uruchomianiem czegokolwiek żeby tego procesu nie przedłużyć). Kolejną rzeczą która mnie w nim denerwóje jest to że zazwyczaj wyłączajac komputer(start, wyłącz...) wentulator dalej pracował(obrazu niema) i muszę go odłaczać od sieci żeby całkowicie się wyciszył. Wbrew zaleceniom o których tu przeczytałem użyłem programu combofix. Wydaje mi się że włacza się teraz szybciej ale nadal sie troche długo włacza i nadal niechce się normalnie wyłączać. Proszę o ocenę poniższego raportu oraz o wszelką pomoc związaną z opisanym problemem. Oto log programu combofix http://wklej.org/id/619922/ Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zacznijmy od tego, że to nie jest log na start, którego tutaj wymagamy. Zaś używać narzędzia sam nie powinieneś. Dostosuj się do zasad działu: KLIK i dołącz obowiązkowe tu logi z OTL + GMER. Logi dostarcz w formie załączników. Odnośnik do komentarza
Krzysieq Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W załączniku dodaje te brakujące logi OTL.Txt Extras.Txt G M E R.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Nie wygląda na to by to był problem infekcyjny. Są zbędne toolbary do usunięcia ale tym zajmiemy się później. W kwestii spowolnienia najprościej winić Symantec. Proponuję odinstalować go w całości za pomocą Norton Removal Tool. Po tym sprawdź efekty. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez picasso 10.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi