makaveli98 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 witam Mam problem zrobiłem sobie zainstalowałem sobie ramdysk i cały czas wszystko było w porządku aż do dziś kiedy po restarcie ramdysk znikł z eksploratora,później okazało się ze niema litery i etykiety ale widnieje w zarządzaniu dyskami i po przydzieleniu ponownie litery i etykiety znowu wszytko było w porządku ale problem w tym ze litera i etykieta zawsze znika po restarcie. Windows 7 service pack 1. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Podstawowe pytanie. Jakim programem stworzyłeś RAM-dysk Pzdr Odnośnik do komentarza
makaveli98 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 dataram ale używam go od dawna i było w porządku. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 wg tego poradnika? http://www.youtube.com/watch?v=zrecoX2nsOM Odnośnik do komentarza
makaveli98 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 tak juz wiem co to spowodowało mianowicie znikł mi cały folder "boot" z dysku C ktoś wie jak to naprawić ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi