ziom3k Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam! Mam problem z komputerem a mianowicie "rozjechał" sie system windows xp media center 2005 wersja niemiecka.. akurat komputer będzie za jakiś czas znowu w niemczech a więc musze niemiecką wersje zainstalować ale coś nie mogę takiej znaleźć ;/ Znalazłem angielską, polską ale niemieckiej nie Niestety na dysku nie ma recovery.. Jeżeli ktoś wie skąd można pobrać obraz płyty tego systemu no to bym prosił o podanie linka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Mam problem z komputerem a mianowicie "rozjechał" sie system windows xp media center 2005 wersja niemiecka.. Na czym polega ów problem / co się dzieje? Jeżeli ktoś wie skąd można pobrać obraz płyty tego systemu no to bym prosił o podanie linka Nawet gdyby ktoś wiedział, to na pewno nie może tu umieścić takiej informacji. Prosisz o nielegalny link komercyjnego systemu operacyjnego. . Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi