stefel Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam. Zepsuła się a raczej zepsułem sobie myszkę i teraz mam problem. Mam w domu jeszcze 3 myszki i żadnej nie mogę zainstalować. Podczas instalacji wyskakuje komunikat : W Menedżerze Urządzeń wygląda to tak : i tak jest z każda myszka a jetem pewny że wcześniej działały. Da się na to coś poradzić ? System operacyjny : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Odinstalowałeś poprawnie oprogramowanie poprzedniej myszki? Jesteś pewien, że wgrywasz właściwe oprogramowanie, we właściwej wersji bitowej? I przydałyby się jakieś konkrety na temat tych myszek (producent, model) - w tym tej popsutej także. I co to za oprogramowanie instalujesz? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Masowo myszki + "Nie można odnaleźć sterownika" = pytanie: czy przypadkiem nie korzystałeś z cudotwórcy pod tytułem Sunrise Seven, a w nim opcji czyszczenia ...\DriverStore\FileRepository? Ile waży u Ciebie C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository? Pytanie stąd, że ta zabójcza akcja skutkuje podobnymi objawami (system nie jest w stanie wynaleźć sterownika do reinstalacji = przykład). Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi