bierni Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 widziałem, że na forum grasuje kilku serwisantów, więc pytam jaki SSD polecacie? nie miałem za dużo do czynienia z tymi dyskami, odwiedziłem sobie wszystkie możliwe "specjalistyczne" albo "wykwalifikowane" sklepy z hardware niestety świeciły pustkami. W końcu zmuszony odwiedziałem Media i Saturn miały tylko po 1 dysku ssd na stanie - Media kingston ssdnow 64gb - 179 euro i corsair (nie pamiętam dokładnie) 60gb - 200 euro. Interesują mnie OCZ VERTEX 2 SATA II 60GB, CORSAIR F60 albo Intel X25-M Postville 2.5 SATA II MLC 80GB (to MLC trochę nie pasuje ale cena jest w miarę przystępna). Jakieś sugestie, doświadczenia, porady? Odnośnik do komentarza
Lasarus Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Jak na obecną chwilę najlepiej sprawują się dyski od Intela, jednak najlepiej podaj w jakiej cenie chciałbyś się zmieścić i w jaką pojemność celujesz . Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi