Chrystiano Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam ściągnąłem wszystkie stery ze strony Toshiba sterowniki i nadal mi widnieje znak zapytania żółty przy Kontrolerze Ethernet. Laptop to Toshiba Satellite A200 PSAE3E Pole Wartość Komputer System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Nazwa komputera BLACKEDITION Nazwa użytkownika Chłopaki Płyta główna Typ procesora Unknown, 1600 MHz (4 x 400) Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej Nieznane Pamięć fizyczna 2038 MB Typ BIOS'u Phoenix (05/15/08) Port komunikacyjny BT Port (COM6) Port komunikacyjny BT Port (COM7) Ekran Karta wideo Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (256 MB) Karta wideo Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (256 MB) Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] Multimedia Karta dźwiękowa Realtek HD Audio output Magazyn Kontroler IDE Intel® 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller Kontroler IDE Intel® ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850 Kontroler IDE Texas Instruments PCIxx12 Integrated FlashMedia Controller Dysk fizyczny Hitachi HTS542516K9SA00 (149 GB, IDE) Napęd dysków optycznych TSSTcorp CDDVDW TS-L632H Status dysków SMART OK Partycje C: (NTFS) 76300 MB (70297 MB wolne) D: (NTFS) 74812 MB (4954 MB wolne) Rozmiar całkowity 147.6 GB (73.5 GB wolne) Urządzenia wejściowe Klawiatura Standardowa klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural Keyboard PS/2 Klawiatura Urządzenie klawiatury HID Mysz Mysz zgodna z HID Mysz Synaptics PS/2 Port TouchPad Sieć Karta sieciowa Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (192.168.1.101) Modem TOSHIBA Software Modem Urządzenia zewnętrzne Kontroler USB1 Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 [NoDB] Kontroler USB1 Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2831 [NoDB] Kontroler USB1 Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2832 [NoDB] Kontroler USB1 Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2834 [NoDB] Kontroler USB1 Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2835 [NoDB] Kontroler USB2 Intel® ICH8 Family USB2 Enhanced Host Controller - 2836 [NoDB] Kontroler USB2 Intel® ICH8 Family USB2 Enhanced Host Controller - 283A [NoDB] Urządzenie USB Urządzenie kompozytowe USB Urządzenie USB Urządzenie USB interfejsu HID Urządzenie USB Urządzenie USB interfejsu HID Urządzenie USB Urządzenie wideo USB Bateria Bateria Microsoft o metodzie kontroli zgodnej z ACPI Bateria Microsoft AC Adapter Problemy i Sugestie Problem Jest tylko 7% wolnego miejsca na dysku D:. Odnośnik do komentarza
Chrystiano Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ups jednak już znalazłem ten sterownik przed chwilą przepraszam... Nie wiem jak ten temat skasować. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Płyta główna Typ procesora Unknown, 1600 MHz (4 x 400) Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej Nieznane Bardzo przydatne informacje! Pora rozstać się z Everestem Home. Jest kilka innych, nowszych a co może być nawet przydatne "portable" programów którymi możesz dokonać identyfikacji sprzętu. https://www.fixitpc.pl/topic/155-zakladanie-tematu-jakie-informacje-podawac/ Ups jednak już znalazłem ten sterownik przed chwilą przepraszam... Zapewne bezprzewodówka? - jak by to wynikało z obrazków z Twojego innego tematu... Odnośnik do komentarza
Chrystiano Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Okej dzięki za linka następnym razem użyję nowszego programu do identyfikacji sprzętu Tak bezprzewodówka... Zapomniałem że screena kiedyś w starym temacie dałem... Po ostatnich problemach stwierdziłem że format musi być. I jeszcze raz przepraszam za kłopot Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi