cinkoo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 W jaki spodob mogę wyłaczyc wybór kont uzytkownika podczas uruchamiana systemu, tak by pojawiał się tylko napis "Zapraszamy" ? Serdecznie dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 https://www.fixitpc.pl/topic/2534-utworzylo-mi-sie-samoczynnie-konto-administrator/ Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Niestety porady zawarte w tym temacie nie pomogły. Chodzi mi o ustawienie, by system wlaczał sie z ekranem powitalnym "Zapraszamy", ale bez klikania i wybierania ikony uzytkownika. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A dokładniej to ilu masz użytkowników w systemie? I które dokładnie porady wykorzystałeś? Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A dokładniej to ilu masz użytkowników w systemie? I które dokładnie porady wykorzystałeś? Mam tylko konto administratora (czyli to ktore uzywam) i wylaczone konto goscia. Korzystalem z porady user controlpasswords2 z odznaczeniem opcji żądania hasla przy logowaniu. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Po kliknięciu przycisku Zatwierdź, jeśli podałeś poprawnie nazwę konta na które chcesz się automatycznie logować (sugerowane domyślnie mogło to być ukryte konto Administator) to na to konto będziesz się logował. Jeśli przy automatycznym logowaniu nie widać planszy Zapraszamy... to najwyraźniej XP tak ma. Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Po kliknięciu przycisku Zatwierdź, jeśli podałeś poprawnie nazwę konta na które chcesz się automatycznie logować (sugerowane domyślnie mogło to być ukryte konto Administator) to na to konto będziesz się logował. Jeśli przy automatycznym logowaniu nie widać planszy Zapraszamy... to najwyraźniej XP tak ma. Problem rozwiązany, serdecznie dziękuję! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi