Saimonse Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam, Po pierwsze nie działają mi żadne mp3 w WMP 11. Po drugie dziwna sprawa bo jak wrzucam niektóre mp3 do winampa, które zajmują np. 120 min, po przerzuceniu do winampa pokazuje czas 44 min i kiedy dojdzie do tego czasu urywa się. Na innym komputerze sprawdzałem jest ok. Najnowsze sterowniki do Realteka pobrane i zainstalowane. A jak chce pobrać kodeki do WMP to ich nie znajduje ;/ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jakie kodeki zewnętrzne masz zainstalowane aktualnie? Czy próbowałeś także przeinstalować WMP11 (co reinstaluje jego kodeki)? Odnośnik do komentarza
Saimonse Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czy próbowałeś także przeinstalować WMP11 (co reinstaluje jego kodeki)? Przeinstalowałem WMP. Teraz działa. Sprawdziłem kilka mp3 winampem i w sumie tylko jeden plik źle odtwarza. Po za tym ok. Można zamykać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi