Chrystiano Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Witam Mam laptopa Toshibe i problem polega na tym że na dysku C: Program Files waży tylko 150mb... Z tego powodu mi nie działa większość programów. Podobno ostatnią rzeczą która była robiona było odinstalowanie dema jakiejś gry której się nie dało ręcznie skasować tylko automatycznie. mam 2 partycje dysk C i D po 70 GB. Dziwną sprawą jest to że na dysku C jest tylko wolne 5 GB ! Zaznaczyłem reszte folderów i razem z folderem Windows i innymi na dysku C oprócz Program Files ważą one tylko 29GB... więc gdzie reszta plików.... Niewidzialne ? System na komputerze to Windows XP Pro... Pomóżcie ; o Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Z tego powodu mi nie działa większość programów. Co to znaczy - nie działa? więc gdzie reszta plików.... Niewidzialne ? Użyj tego narzędzia: http://www.uderzo.it/main_products/space_sniffer/ Odnośnik do komentarza
Chrystiano Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ok dziękuje za pomoc pomogło Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi