cinkoo Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Witam, posiadam zaktualizowanego Firefoxa do wersji 7.01. Od pewnego czasu nie dziala mi własciiwie obsługa Javascript. Gdy wklejam do pasku adresu dowolny skrtypt zaczynajacy się od "javascript:" i zatwierdzam go enterem, to nic się nie dzieje. W ustawieniach Firefoxa mam właczona obslugę Javascript. Serdecznie dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 zaktualizowanego Firefoxa do wersji 7.01. (...) Gdy wklejam do pasku adresu dowolny skrtypt zaczynajacy się od "javascript:" i zatwierdzam go enterem, to nic się nie dzieje. Ta funkcjonalność została usunięta (KLIK / KLIK). - Tego typu kody JavaScript można wykonywać w menu > Dla twórców witryn > Brudnopis lub innych developerskich narzędziach. - Co ciekawe, przy obecności rozszerzenia Tabmix Plus to nadal działa, dlatego mój FF7 nie odnotował faktu. . Odnośnik do komentarza
cinkoo Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Serdecznie dziękuję @picasso. Problem rozwiazany. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi