nfp Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jako, że zauważyłem, że mój tv ma wejście VGA postanowiłem podłączyć swojego lapka do niego. Wszystko zakończyło się sukcesem poza tym, co chciałem osiągnąć. Telewizor śmiało może mi służyć za monitor, poza tym, że gdy odpalam jakikolwiek film (avi, wmv) w Allplayerze, to na lapie wszystko śmiga, natomiast na telewizorze jest tylko czarny ekran. Wiecie czym to może być spowodowane? No i najważniejsze, jak to mogę naprawić. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nie sądzisz, że należało by podać chociaż podstawowe informacje konfiguracji sprzętowej. Czy mamy wróżyć z fusów? Odnośnik do komentarza
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Więc powróżymy z fusów : Sprawdź u ustawieniach karty graficznej powinno być tam kilka opcji ustaw na klonowanie to samo na dwóch monitorach. Miałem podobny problem z sterownikami Nvida na stacjonarnym komputerze. Jeżeli jest to inna karta graficzna napisz jaka oraz jaką wersje masz do niej sterowników - możesz użyć EVERESTA Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A ja radzę najpierw przeczytać to: https://www.fixitpc.pl/index.php?/topic/155-zakladanie-tematu-jakie-informacje-podawac/page__p__796entry796 jest temat przyklejony i takie są zasady, temat ma pomagać w rozwiązaniu problemu, bez konieczności pisania bez sensu ogromnej ilości postów. Odnośnik do komentarza
nfp Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Znam zasady, nie napisałem o konfiguracji komputera, ponieważ nie wydawało mi się, by to w czymkolwiek było pomocne, skoro we wszystkim (gry, interfejs windowsa, filmy z youtube) jest ok, a tylko w filmach odtwarzanych z komputera jest problem. Obstawiałem właśnie jakąś niezaznaczoną opcję we właściwościach. Komputer HP Compaq nc6230 z kartą graficzną ATI Mobility Radeon X300. Wersję sterowników podam jak wrócę do domu. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Pomoc na stronie hp: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=110&prodSeriesId=447349&prodTypeId=321957&objectID=c01369231 Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi